NASLOVNICA / Novosti / Terenska nastava učenika područnih škola

Terenska nastava učenika područnih škola

Autor:

27. ožujka 2009.

Učenici područnih škola Budrovac, Čepelovac, Sirova Katalena i Mičetinac su sa svojim učiteljima vrlo uspješno obavili terensku nastavu u Đurđevac, 25. ožujka 2009..

Oni su toga nastavnog dana svoj rad započeli u školskoj knjižnici gdje im je njihova knjižničarka, Nataša Švaco, zaželjela dobrodošlicu i objasnila osnovna pravila ponašanja u knjižnici, nakon čega su učenici s učiteljima nastavili radom i učili o nastavnim sadržajima vezanim uz školsku knjižnicu. Poslije odmora, učenici su s učiteljicom glazbene kulture, Barbarom Zdelar, učili pjevati Proljetnu pjesmu, upoznali novu brojalicu te ponovili notno pismo. Nastavni dan završili su posjetom Galeriji u Starom gradu gdje ih je pozdravila kustosica muzeja, gospođa Edita Janković Hapavel i objasnila povijesnu ulogu tog spomenika kulture. Učenici su razgledali izložbeni prostor i slike i kipove iz Donacije Ivana Lackovića Croate. Učenici su se, pomalo umorni, ali vrlo zadovoljni onime što su naučili i vidjeli na terenskoj nastavi, školskim autobusom vratili u svoja mjesta stanovanja.

Ostale obavijesti

10. lipnja 2021.

Pero naših učenika… Podravina kroz stihove

Uz Godinu čitanja 2021. nastavljamo s projektima poticanja čitanja i kreativnog izražavanja u našoj školi. U ova teška vremena kad […]

09. lipnja 2021.

Cijepljenje učenika COVID

Obavijest za roditelje učenika od šestog do osmog razreda.

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content