NASLOVNICA / Novosti / Terenska nastava učenika područnih škola u Bjelovar

Terenska nastava učenika područnih škola u Bjelovar

Autor:

23. studenoga 2017.

Prvi puta u životu voziti se u vlaku nije mala stvar. Spremanje na put, očekivanje dolaska vlaka, ukrcavanje i polazak. A tek vožnja kroz tunel u potpunom mraku jer su svjetla u vlaku namjerno ugašena radi malih putnika. Treba doživjeti to dječje uzbuđenje, iščekivanje, sreću i vrisku.  Upravo tako bilo je 23. studenog 2017. kada su učenici Područnih škola Budrovac, Čepelovac, Mičetinac i Sirova Katalena u pratnji svojih učitelja, mnogi po prvi puta, putovali vlakom iz Sirove Katalene za Bjelovar. 

Po dolasku u ovaj lijepi grad posjetili su Bjelovarsko kazalište gdje su gledali „totalno super“ dječju predstavu „Hrabri zec Pero“ u izvođenju najmlađih glumaca tog kazališta. Slijedio je odmor u gradskom parku te odlazak u Gradski muzej Bjelovar gdje su razgledali Etnološki odjel te odjel koji govori o Domovinskom ratu za što su učenici pokazali poseban interes. Šetnja parkom odvela ih je do Pošte gdje su doznali što i kako rade poštari, a zatim su pisali i slali razglednice. Povratak do vlaka i vožnja do domova učenika, protekla je u bezbrižnom prepričavanju viđenog, razgledavanju bilogorskih krajolika, smijehu i zadovoljstvu. To je učiteljima bio pokazatelj da su sa svojim učenicima ostvarili još jedan lijep, interesantan i poučan  nastavni dan. 

Ostale obavijesti

30. studenoga 2022.

Predstavljanje ponuda za organizaciju višednevne terenske nastave sedmih razreda u Seget Donji

Na roditeljskom sastanku održanom 29.11.2022. predstavljene su dvije pristigle ponude za organizaciju višednevne terenske nastave sedmih razreda u Seget Donji. […]

30. studenoga 2022.

POSJET GRADSKOJ KNJIŽNICI

Učenici od 1. do 4. razreda Odjela za učenike s teškoćama posjetili su Gradsku knjižnicu Đurđevac. Ondje su im tete […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content