NASLOVNICA / Novosti / Terenska nastava učenika područnih škola

Terenska nastava učenika područnih škola

Autor:

24. ožujka 2013.

Učenici Područnih škola Budrovac, Čepelovac, Mičetinac i Sirova Katalena su sa svojim učiteljicama u sklopu terenske nastave 21. 3. 2013. upoznali svoj širi zavičaj.

Posjetili su Centralnu plinsku stanicu Molve  gdje ih je vrlo ljubazno primila gospođa Ines Hemetek-Potroško i govorila o proizvodnji nafte i plina u Hrvatskoj te ulozi plinske stanice za gospodarstvo zavičajne regije. Nastavni dan nastavili su posjetom župnoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije gdje ih je dočekao župnik fra Tomislav Glavnik i pokazao im  unutrašnjost ove predivne crkve te govorio o čudotvornom kipu Majke Božje Molvarske. Mali su putnici odmor pronašli u Osnovnoj školi Molve gdje su srdačno i toplo dočekani. Razgledali su učionice, upoznali nove prijatelje te se brzo i lako uklopili u njihovo društvo. Na kraju su u Virju posjetili Memorijalnu zbirku slika Josipa Turkovića i etnografsku zbirku podravskog rukotvorja. Svim svojim domaćinima, učenici su u znak zahvalnosti na gostoprimstvu, darivali prigodne uskrsne darove koje su sami izradili te im zaželjeli sretan Uskrs.

Ostale obavijesti

01. srpnja 2022.

Uspjeh učenika na kraju nastavne godine

Na kraju nastavne godine uspjeh učenika naše škole je slijedeći: Ukupan broj učenika na kraju nastavne godine: 656 Redovni program: […]

01. srpnja 2022.

Maturalno putovanje 8. a razreda

Od 15. 6. do 19. 6. 2022. učenici 8. A razreda u pratnji svojeg razrednika Milana Kosa i učitelja Zorana […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content