NASLOVNICA / Novosti / TERENSKA NASTAVA UČENIKA DRUGIH RAZREDA

TERENSKA NASTAVA UČENIKA DRUGIH RAZREDA

Autor:

28. studenoga 2012.

Učenici drugih razreda zajedno sa svojim učiteljicama M. Budaj, M.Dautanec, V. Šijak i učiteljem Z. Vidaković bili su 26. 11.2012. godine na terenskoj nastavi u Virovitici.

Cilj ove terenske nastave bio je putovanje vlakom od Đurđevca do Virovitice i posjet Virovitičkom kazalištu u kojem su gledali predstavu Telefonske priče.

Učenici su vidjeli željezničke kolodvore u Đurđevcu i Virovitici, naučili koje se sve prostorije nalaze na željezničkim kolodvorima, usvojili pojmove prometnik, kondukter, peron, putnički i teretni vlak, te pravila pristojnog ponašanja pri putovanju vlakom.

Nakon kazališne predstave učenici su u obližnjem parku promatrali promjene u prirodi u kasnu jesen.Na satu glazbene i tjelesne i zdravstvene kulture igrali su različite igre u prirodi, ponovili tradicionalni ples „Išle žene u goste“ i pjevali već naučene pjesmice.  

Terenska nastava završila je putovanjem vlakom koje je mnogim učenicima bilo prvo takve vrste, pa su puni dojmova i osobnog zadovoljstva otišli svojim kućama.

Ostale obavijesti

28. studenoga 2023.

“Ruksak pun kulture” u našoj školi – predstava Medo Bedo

Područne škole Budrovac, Čepelovac, Mičetinac, Sirova Katalena i ona za djecu s teškoćama u razvoju su u prošloj godini bile […]

27. studenoga 2023.

Helena Pintar i Franka Martinčić predstavljale našu školu na regionalnom natjecanju Sudoku prvenstva

Dana 25. studenoga 2023., učenice Helena Pintar i Franka Martinčić sudjelovale su na regionalnom natjecanju Sudoku prvenstva za osnovne i […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content