NASLOVNICA / Novosti / TERENSKA NASTAVA UČENIKA DRUGIH RAZREDA

TERENSKA NASTAVA UČENIKA DRUGIH RAZREDA

Autor:

28. studenoga 2012.

Učenici drugih razreda zajedno sa svojim učiteljicama M. Budaj, M.Dautanec, V. Šijak i učiteljem Z. Vidaković bili su 26. 11.2012. godine na terenskoj nastavi u Virovitici.

Cilj ove terenske nastave bio je putovanje vlakom od Đurđevca do Virovitice i posjet Virovitičkom kazalištu u kojem su gledali predstavu Telefonske priče.

Učenici su vidjeli željezničke kolodvore u Đurđevcu i Virovitici, naučili koje se sve prostorije nalaze na željezničkim kolodvorima, usvojili pojmove prometnik, kondukter, peron, putnički i teretni vlak, te pravila pristojnog ponašanja pri putovanju vlakom.

Nakon kazališne predstave učenici su u obližnjem parku promatrali promjene u prirodi u kasnu jesen.Na satu glazbene i tjelesne i zdravstvene kulture igrali su različite igre u prirodi, ponovili tradicionalni ples „Išle žene u goste“ i pjevali već naučene pjesmice.  

Terenska nastava završila je putovanjem vlakom koje je mnogim učenicima bilo prvo takve vrste, pa su puni dojmova i osobnog zadovoljstva otišli svojim kućama.

Ostale obavijesti

15. listopada 2021.

Osmaši naučili kako pružiti prvu pomoć unesrećenima

Jučer, 14.listopada 2021., našu su školu posjetili djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije. Učenicima osmih razreda na zanimljiv su […]

12. listopada 2021.

Sedmaši posjetili Krapinu

U četvrtak, 7. listopada 2021., učenici svih sedmih razreda naše škole bili su na terenskoj nastavi u Krapini. Učenici su […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content