NASLOVNICA / Novosti / Terenska nastava učenika 6.a i 6.b razreda

Terenska nastava učenika 6.a i 6.b razreda

Autor:

07. svibnja 2012.

Dana 27.4.2012. održana je terenska nastava 6.a i 6.b razreda.

Učenici su se spustili u dubinu geomorfološki spomenik prirode jamu Baredine u kojoj su vidjeli endem krša čovječju ribicu i spiljske ukrase stalaktite i stalagmite koji su ih oduševili svojim prekrasnim izlgedom.

Zatim smo posjetili znamenitosti Pule. Zanimljivo je bilo u pulskoj Areni, učenici su saznali informacije o vremenu nastanka Arene te o njezinoj svrsi i napravili su čitav niz prekrasnih fotografija.

Zatim smo posjetili Dvojna vrata, rimsko kazalište, slavoluk Sergijevaca, Augustov hram i forum. A na kraju smo posjetili utvrdu Verudela iz 19.stoljeća koji ju dala izgraditi Austro-Ugraska za obranu svoje ratne luke u Puli. Unutar utvrde je uređen akvarij s životinjama iz Jadrana i ostalih mora. Kroz cijelu utvrdu proveo nas je vodič i pokazao na raznovrsnost životinjskog svijeta Jadrana i svjetskih mora.

Ostale obavijesti

25. svibnja 2022.

Turnir u kuglanju

U utorak, 24. svibnja 2022., učenici 1. odgojno-obrazovne skupine Odjela za učenike s teškoćama u razvoju, zajedno sa svojom učiteljicom […]

24. svibnja 2022.

Najava: DAN ŠKOLE

U petak, 27. svibnja 2022. godine obilježavamo Dan škole. Obilježavanje Dana škole započinje školskom priredbom u našoj sportskoj dvorani u […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content