NASLOVNICA / Novosti / Terenska nastava učenika 6.a i 6.b razreda

Terenska nastava učenika 6.a i 6.b razreda

Autor:

07. svibnja 2012.

Dana 27.4.2012. održana je terenska nastava 6.a i 6.b razreda.

Učenici su se spustili u dubinu geomorfološki spomenik prirode jamu Baredine u kojoj su vidjeli endem krša čovječju ribicu i spiljske ukrase stalaktite i stalagmite koji su ih oduševili svojim prekrasnim izlgedom.

Zatim smo posjetili znamenitosti Pule. Zanimljivo je bilo u pulskoj Areni, učenici su saznali informacije o vremenu nastanka Arene te o njezinoj svrsi i napravili su čitav niz prekrasnih fotografija.

Zatim smo posjetili Dvojna vrata, rimsko kazalište, slavoluk Sergijevaca, Augustov hram i forum. A na kraju smo posjetili utvrdu Verudela iz 19.stoljeća koji ju dala izgraditi Austro-Ugraska za obranu svoje ratne luke u Puli. Unutar utvrde je uređen akvarij s životinjama iz Jadrana i ostalih mora. Kroz cijelu utvrdu proveo nas je vodič i pokazao na raznovrsnost životinjskog svijeta Jadrana i svjetskih mora.

Ostale obavijesti

15. listopada 2021.

Osmaši naučili kako pružiti prvu pomoć unesrećenima

Jučer, 14.listopada 2021., našu su školu posjetili djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije. Učenicima osmih razreda na zanimljiv su […]

12. listopada 2021.

Sedmaši posjetili Krapinu

U četvrtak, 7. listopada 2021., učenici svih sedmih razreda naše škole bili su na terenskoj nastavi u Krapini. Učenici su […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content