NASLOVNICA / Novosti / Terenska nastava u Đurđevac

Terenska nastava u Đurđevac

Autor:

22. travnja 2011.

Prekrasan proljetni dan, učenici naših područnih škola, Budrovac, Čepelovac, Mičetinac i Sirova Katalena iskoristili su da sa svojim učiteljima, 19. travnja, 2011.ostvare terensku nastavu u Đurđevac.

Posjetili su svoju matičnu školu gdje su upoznali život i rad „velike“ škole. Dočekao ih je i primio u svoj ured ravnatelj škole, gospodin Martin Trepotec i njegova tajnica, a učenici su posjetili i pedagoga i psihologinju škole, te razgledali zbornicu i računovodstvo. Posjetili su i školsku knjižnicu u kojoj ih je knjižničarka upoznala s radom u knjižnici. Na kraju su učenici razgledali novu školsku dvoranu i vanjske sportske terene u gdje će i oni jednog dana imati nastavu tjelesno zdravstvene kulture.

Nakon doručka u blagovaoni škole, prošetali su uz Stari grad do gospodina Slavka Čambe koji je učenicima i njihovim učiteljima pokazao svoju vrijednu etnografsku zbirku. Učenici su s velikm zanimanjem pratili pripovijedanja ljubaznog domaćina, a najviše ih je zainteresirala kuća od slame iz 18.stoljeća te kovačnica.

Zahvalivši se gospodinu Čambi na gostoprimstvu, vratili su se kroz gradski park do autobusa te se vratili svojim kućama.

Terenskom nastavom u Đurđevac učenici su upoznali školu i tradicijsku baštinu đurđevačkog kraja.

Ostale obavijesti

23. svibnja 2022.

Upis u srednje škole

U Narodnim novinama objavljen je vremenik upisa u srednje škole. U nastavku obavijesti nalazi se vremenik za ljetni upisni rok […]

22. svibnja 2022.

Učenici osmih razreda na terenskoj nastavi u Jasenovcu i Čigoču

Učenici osmih razreda u pratnji razrednika i dviju pomoćnica u nastavi posjetili su 19. svibnja 2022. godine Spomen područje Jasenovac. […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content