NASLOVNICA / Novosti / Terenska nastava šestih razreda

Terenska nastava šestih razreda

Autor: Ana Cenkovčan

09. studenoga 2018.

Dana 31. listopada 2018. godine učenici šestih razreda bili su na terenskoj nastavi u Međimurju u pratnji svojih razrednica Katice Tomrlin, Jasmine Filipović Konjarek,  Sanje Vlah Maznik i Ane Cenkovčan.

Dolaskom u HE Dubrava uslijedilo je upoznavanje sa posljednjom u nizu od tri hidroelektrane smještene na rijeci Dravi. Učenici su razgledali čitavo postrojenje te akumulacijsko jezero. Uslijedio je put prema Čakovcu gdje su učenici naizmjenično, u dvije skupine, posjetili Muzej Međimurja i Franjevački samostan. U muzeju su upoznati s bogatom i za naš narod vrlo značajnom prošlosti vezanom uz dvije znamenite obitelji Zrinskih i Frankopana, dok su u Franjevačkom samostanu saznali nešto o povijesti franjevačkog reda i njihovog boravka na području Čakovca. 

Ručali su u restoranu u Zasadbregu, nakon čega su krenuli na najzanimljiviji dio njihovog izleta, a to je program Splatmaster u Accredo centru. Učenici su nasumično podijeljenji u 12 timova u sklopu kojih su se natjecali u dječjem paintballu, na stijeni za penjanje, u ljudskom stolnom nogometu, u streličarstvu i airsoft duelu te u  utrci Berg Go-kartovima. Nakon završenog natjecanja učenicima su dodijeljene diplome te su proglašeni najbolji timovi.

Na povratku su učenici bili odlično raspoloženi, razgovarali su i pjevali.

Razrednice šestih razreda

                                   

                                 

Ostale obavijesti

20. svibnja 2022.

Završeno državno Natjecanje iz astronomije u našoj školi

Prigodnim kratkim programom, dodjelom zahvalnica svim sudionicima ovogodišnjeg državnog Natjecanja iz astronomije i proglašenjem najuspješnijih mladih astronoma u Hrvatskoj u […]

20. svibnja 2022.

Videosnimka otvorenja državnog Natjecanja iz astronomije

Na dolje navedenoj poveznici možete pogledati videosnimku otvorenja državnog Natjecanja iz astronomije u OŠ Đurđevac https://youtu.be/KmGbSK4YDRo Ovim putem čestitamo svim […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content