NASLOVNICA / Novosti / Terenska nastava šestih razreda

Terenska nastava šestih razreda

Autor:

09. studenoga 2018.

Dana 31. listopada 2018. godine učenici šestih razreda bili su na terenskoj nastavi u Međimurju u pratnji svojih razrednica Katice Tomrlin, Jasmine Filipović Konjarek,  Sanje Vlah Maznik i Ane Cenkovčan.

Dolaskom u HE Dubrava uslijedilo je upoznavanje sa posljednjom u nizu od tri hidroelektrane smještene na rijeci Dravi. Učenici su razgledali čitavo postrojenje te akumulacijsko jezero. Uslijedio je put prema Čakovcu gdje su učenici naizmjenično, u dvije skupine, posjetili Muzej Međimurja i Franjevački samostan. U muzeju su upoznati s bogatom i za naš narod vrlo značajnom prošlosti vezanom uz dvije znamenite obitelji Zrinskih i Frankopana, dok su u Franjevačkom samostanu saznali nešto o povijesti franjevačkog reda i njihovog boravka na području Čakovca. 

Ručali su u restoranu u Zasadbregu, nakon čega su krenuli na najzanimljiviji dio njihovog izleta, a to je program Splatmaster u Accredo centru. Učenici su nasumično podijeljenji u 12 timova u sklopu kojih su se natjecali u dječjem paintballu, na stijeni za penjanje, u ljudskom stolnom nogometu, u streličarstvu i airsoft duelu te u  utrci Berg Go-kartovima. Nakon završenog natjecanja učenicima su dodijeljene diplome te su proglašeni najbolji timovi.

Na povratku su učenici bili odlično raspoloženi, razgovarali su i pjevali.

Razrednice šestih razreda

                                   

                                 

Ostale obavijesti

14. rujna 2021.

Odjeli za djecu s teškoćama u razvoju obilježili Hrvatski olimpijski dan

U petak, 13. rujna 2021., pred utvrdom Stari grad okupili su se učenici osnovne i srednje škole te vrtićevci u […]

14. rujna 2021.

Posjet ravnateljice Gradskog društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije Marine Perice Odjelima za djecu s teškoćama u razvoju

Uoči Svjetskog dana prve pomoći Odjele za djecu s teškoćama u razvoju posjetila je ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content