NASLOVNICA / Novosti / Terenska nastava prvih razreda u Mičetinac

Terenska nastava prvih razreda u Mičetinac

Autor:

07. svibnja 2016.

Učenici 1. a, 1. b i 1. c razreda sa svojim učiteljicama Vesnom Šijak, Majom Matić i Bojanom Bionda posjetili su Mičetinac u srijedu 4. svibnja 2016. godine. 

Učenici 1. a, 1. b i 1. c razreda sa svojim učiteljicama Vesnom Šijak, Majom Matić i Bojanom Bionda posjetili su Mičetinac u srijedu, 4. svibnja 2016. godine. 

Prvo su posjetili Područnu školu Mičetinac. Ugostila ih je učiteljica Silvija Topolčić i njezini učenici koji su im otpjevali pjesmu za dobrodošlicu. Učenici su usporedili svoje učionice sa učionicom u područnoj školi, a učiteljica im je objasnila kako rade učenici u kombiniranim razrednim odjelima. 

Nakon posjeta školi, učenici su na seoskom gospodarstvu gospođe Ljiljane Zvonar vidjeli različite domaće životinje. Uočili su razlike između života u gradu i na selu. 

Nakon kratke šetnje selom otišli su u Mičetinski jarak. Tamo su vidjeli izvor i u šumi se prisjetili što su naučili o proljeću i čistoći okoliša. Djelatnica šumarije ih je upoznala sa šumum Mičetinskog jarka te im nabrojila vrste drveća koje tamo rastu. 

Zahvaljujemo svima koji su nas ugostili na terenskoj nastavi u Mičetincu gdje su učenici prvih razreda naučili puno novih stvari. 

Ostale obavijesti

15. listopada 2021.

Osmaši naučili kako pružiti prvu pomoć unesrećenima

Jučer, 14.listopada 2021., našu su školu posjetili djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije. Učenicima osmih razreda na zanimljiv su […]

12. listopada 2021.

Sedmaši posjetili Krapinu

U četvrtak, 7. listopada 2021., učenici svih sedmih razreda naše škole bili su na terenskoj nastavi u Krapini. Učenici su […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content