NASLOVNICA / Novosti / Terenska nastava prvih razreda u Mičetinac

Terenska nastava prvih razreda u Mičetinac

Autor:

07. svibnja 2016.

Učenici 1. a, 1. b i 1. c razreda sa svojim učiteljicama Vesnom Šijak, Majom Matić i Bojanom Bionda posjetili su Mičetinac u srijedu 4. svibnja 2016. godine. 

Učenici 1. a, 1. b i 1. c razreda sa svojim učiteljicama Vesnom Šijak, Majom Matić i Bojanom Bionda posjetili su Mičetinac u srijedu, 4. svibnja 2016. godine. 

Prvo su posjetili Područnu školu Mičetinac. Ugostila ih je učiteljica Silvija Topolčić i njezini učenici koji su im otpjevali pjesmu za dobrodošlicu. Učenici su usporedili svoje učionice sa učionicom u područnoj školi, a učiteljica im je objasnila kako rade učenici u kombiniranim razrednim odjelima. 

Nakon posjeta školi, učenici su na seoskom gospodarstvu gospođe Ljiljane Zvonar vidjeli različite domaće životinje. Uočili su razlike između života u gradu i na selu. 

Nakon kratke šetnje selom otišli su u Mičetinski jarak. Tamo su vidjeli izvor i u šumi se prisjetili što su naučili o proljeću i čistoći okoliša. Djelatnica šumarije ih je upoznala sa šumum Mičetinskog jarka te im nabrojila vrste drveća koje tamo rastu. 

Zahvaljujemo svima koji su nas ugostili na terenskoj nastavi u Mičetincu gdje su učenici prvih razreda naučili puno novih stvari. 

Ostale obavijesti

05. srpnja 2021.

Svečana dodjela svjedodžbi osmašima i proglašenje učenika generacije

Danas je u velikoj dvorani naše škole održana skromna, no svečana dodjela svjedodžbi učenicima osmih razreda. Okupljenim osmašima s nekoliko […]

05. srpnja 2021.

Preuzet paket za projekt Crvenog križa Sigurnije škole i vrtići

U našu školu stigle su torbe prve pomoći koje će biti podrška u projektu Crvenog križa koji je odobrilo Ministarstvo […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content