NASLOVNICA / Novosti / Terenska nastava prvih razreda u Mičetinac

Terenska nastava prvih razreda u Mičetinac

Autor:

07. svibnja 2016.

Učenici 1. a, 1. b i 1. c razreda sa svojim učiteljicama Vesnom Šijak, Majom Matić i Bojanom Bionda posjetili su Mičetinac u srijedu 4. svibnja 2016. godine. 

Učenici 1. a, 1. b i 1. c razreda sa svojim učiteljicama Vesnom Šijak, Majom Matić i Bojanom Bionda posjetili su Mičetinac u srijedu, 4. svibnja 2016. godine. 

Prvo su posjetili Područnu školu Mičetinac. Ugostila ih je učiteljica Silvija Topolčić i njezini učenici koji su im otpjevali pjesmu za dobrodošlicu. Učenici su usporedili svoje učionice sa učionicom u područnoj školi, a učiteljica im je objasnila kako rade učenici u kombiniranim razrednim odjelima. 

Nakon posjeta školi, učenici su na seoskom gospodarstvu gospođe Ljiljane Zvonar vidjeli različite domaće životinje. Uočili su razlike između života u gradu i na selu. 

Nakon kratke šetnje selom otišli su u Mičetinski jarak. Tamo su vidjeli izvor i u šumi se prisjetili što su naučili o proljeću i čistoći okoliša. Djelatnica šumarije ih je upoznala sa šumum Mičetinskog jarka te im nabrojila vrste drveća koje tamo rastu. 

Zahvaljujemo svima koji su nas ugostili na terenskoj nastavi u Mičetincu gdje su učenici prvih razreda naučili puno novih stvari. 

Ostale obavijesti

28. studenoga 2023.

“Ruksak pun kulture” u našoj školi – predstava Medo Bedo

Područne škole Budrovac, Čepelovac, Mičetinac, Sirova Katalena i Odjel za učenike s teškoćama u razvoju su u prošloj godini bile […]

27. studenoga 2023.

Helena Pintar i Franka Martinčić predstavljale našu školu na regionalnom natjecanju Sudoku prvenstva

Dana 25. studenoga 2023., učenice Helena Pintar i Franka Martinčić sudjelovale su na regionalnom natjecanju Sudoku prvenstva za osnovne i […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content