NASLOVNICA / Novosti / Terenska nastava osmih razreda

Terenska nastava osmih razreda

Autor: Arijana Lenardić

02. svibnja 2015.

Dana 30. travnja, učenici 8.a, 8.c i 8.d  razreda, zajedno sa svojim razrednicama, posjetili su Đakovo, Kopački rit i Osijek.

    Prvo odredište bilo nam je Đakovo gdje smo posjetili Državnu ergelu lipicanaca. Uz stručno  vodstvo upoznali smo se s načinom uzgoja i dresurom atraktivnih i skupocjenih pastuha.

   Nakon Đakova uslijedila je vožnja prema Kopačkom ritu. Posjet Kopačkom ritu bio je jedinstven doživljaj jer je obilazak proveden jednosatnom vožnjom brodom, uz vodstvo rendžera koji je govorio o  bogatoj flori i fauni ovog parka prirode. Poseban doživljaj tijekom obilaska stvarala je zvučna kulisa raspjevanih ptica.

    Uslijedio je ručak u restoranu Tikveš u sklopu predivnog kompleksa istoimenih dvoraca. Nakon odličnog ručka, okruženi šumskom vegetacijom, uputili smo se ravničarskom cestom prema Osijeku. Na osječkoj Tvrđi dočekao nas je vodič koji nas je upoznao s poviješću grada, a kasnije i kulturnim znamenitostima grada.

    Veliko veselje uslijedilo je odlaskom u trgovački centar „Portanova“ gdje smo se počastili sladoledom, sokom i shoppingom. Nakon kupnje, raspjevani, prepuni lijepih dojmova, a nešto manje punih novčanika, uputili smo se natrag u našu Podravinu.

Ostale obavijesti

01. veljače 2023.

KAJ SO JELI NAŠI STARI?

U Odjelima za učenike s teškoćama u razvoju, dana 31.1. 2023. održana je prva u nizu kuharska radionica. Nakon kraćeg […]

01. veljače 2023.

Priprema djece za upis u prvi razred

U protekla dva tjedna stručni suradnici škole (psihologinja, logopedinja i pedagog) te ravnatelj škole kroz različite aktivnosti upoznali su buduće […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content