NASLOVNICA / Novosti / Terenska nastava četvrtih razreda

Terenska nastava četvrtih razreda

Autor:

08. lipnja 2015.

1.6.2015.godine učenici četvrtih razreda, sa svojim učiteljicama Mirom Budaj, Marijom Dautanec, Vesnom Šijak i Majom Matić, posjetili su dvorac Trakošćan i Kumrovec. 

1.6.2015. godine učenici četvrtih razreda, sa svojim učiteljicama Mirom Budaj, Marijom Dautanec, Vesnom Šijak i Majom Matić, posjetili su dvorac Trakošćan i Kumrovec.

Učenici su krenuli u jutarnjim satima i prvo stigli do dvorca Trakošćan. Razgledali su unutrašnjost dvorca u kojem se, organizirani u cjeline po prostorijama, nalaze vrijedni predmeti koji datiraju iz vremena od 15. do 19. st. 

Nakon posjeta dvorcu, kratko su se zadržali kraj spomenika hrvatskoj himni u Zelenjaku te krenuli prema Kumrovcu. 

U Kumrovcu su učenici posjetili Muzej "Staro selo". To je etnografski muzej na otvorenom. U izvornim seoskim kućama s prijelaza iz 19. u 20. stoljeće učenici su razgledali stare predmete te prikaze iz života ljudi i stare zanate iz tog vremena. 

Kući su se vratili u večernjim satima. 

Ostale obavijesti

04. kolovoza 2022.

Javni poziv za obavljanje poslova pomoćnika/ce u nastavi

Objava javnog poziva za obavljanje poslova pomoćnika/ce u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju u Osnovnoj školi Đurđevac u […]

04. kolovoza 2022.

Javni poziv za obavljanje poslova stručnog komunikacijskog posrednika/ce

Objava javnog poziva za obavljanje poslova stručnog komunikacijskog posrednika/ce u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju u Osnovnoj školi […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content