NASLOVNICA / Novosti / Terenska nastava četvrtih razreda

Terenska nastava četvrtih razreda

Autor:

08. lipnja 2015.

1.6.2015.godine učenici četvrtih razreda, sa svojim učiteljicama Mirom Budaj, Marijom Dautanec, Vesnom Šijak i Majom Matić, posjetili su dvorac Trakošćan i Kumrovec. 

1.6.2015. godine učenici četvrtih razreda, sa svojim učiteljicama Mirom Budaj, Marijom Dautanec, Vesnom Šijak i Majom Matić, posjetili su dvorac Trakošćan i Kumrovec.

Učenici su krenuli u jutarnjim satima i prvo stigli do dvorca Trakošćan. Razgledali su unutrašnjost dvorca u kojem se, organizirani u cjeline po prostorijama, nalaze vrijedni predmeti koji datiraju iz vremena od 15. do 19. st. 

Nakon posjeta dvorcu, kratko su se zadržali kraj spomenika hrvatskoj himni u Zelenjaku te krenuli prema Kumrovcu. 

U Kumrovcu su učenici posjetili Muzej "Staro selo". To je etnografski muzej na otvorenom. U izvornim seoskim kućama s prijelaza iz 19. u 20. stoljeće učenici su razgledali stare predmete te prikaze iz života ljudi i stare zanate iz tog vremena. 

Kući su se vratili u večernjim satima. 

Ostale obavijesti

05. srpnja 2021.

Svečana dodjela svjedodžbi osmašima i proglašenje učenika generacije

Danas je u velikoj dvorani naše škole održana skromna, no svečana dodjela svjedodžbi učenicima osmih razreda. Okupljenim osmašima s nekoliko […]

05. srpnja 2021.

Preuzet paket za projekt Crvenog križa Sigurnije škole i vrtići

U našu školu stigle su torbe prve pomoći koje će biti podrška u projektu Crvenog križa koji je odobrilo Ministarstvo […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content