NASLOVNICA / Novosti / Svjetski dan olovaka

Svjetski dan olovaka

Autor: Vedran Dautanec

04. travnja 2022.

U ovo vrijeme kad smo svi zaokupljeni modernom tehnologijom zaboravili smo na onu malu skromnu olovku bez koje puno toga ne bi bilo moguće. Zato su ove godine učiteljice 1. i 3. odgojno-obrazovne skupine Odjela za učenike s teškoćama u razvoju Marija Dautanec Božić i Matea Melnjak zajedno sa svojim učenicima odlučile sudjelovati u eTwinning projektu povodom obilježavanja Svjetskog dana olovaka.

Tijekom ovog projekta koji je trajao tjedan dana (28. 3. 2022. – 1. 4. 2022.), učenici su kroz različite radionice istraživali o olovci, ali se i kreativno izražavali. Učenici su proučili kako nastaje olovka, kako su pisali naši djedovi i bake, izrađivali su plakate, stalke za olovke, crtali i pisali perom, izvodili pokuse olovkom te razmjenjivali iskustva s ostalim školama koje su sudjelovale u navedenom projektu.

Tijekom projekta naučili su puno toga novoga, ali se i zabavili te s radošću očekuju nove buduće projekte.

Zahvaljujemo Osnovnoj školi Eugena Kumičića iz Slatine koja je pokrenula navedeni projekt i razveselila nas poklonima i pismom svojih marljivih učenika.

Ostale obavijesti

04. kolovoza 2022.

Javni poziv za obavljanje poslova pomoćnika/ce u nastavi

Objava javnog poziva za obavljanje poslova pomoćnika/ce u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju u Osnovnoj školi Đurđevac u […]

04. kolovoza 2022.

Javni poziv za obavljanje poslova stručnog komunikacijskog posrednika/ce

Objava javnog poziva za obavljanje poslova stručnog komunikacijskog posrednika/ce u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju u Osnovnoj školi […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content