NASLOVNICA / Novosti / Svjetski dan Crvenog križa i Crvenog polumjeseca

Svjetski dan Crvenog križa i Crvenog polumjeseca

Autor: Maja Šalamon Nemet

10. svibnja 2021.

Obilježen 8. svibanj, Svjetski dan Crvenog križa i Crvenog polumjeseca i početak Tjedna Crvenog križa 8. do 15. svibnja.

U povodu Svjetskog dana Crvenog križa i Crvenog polumjeseca u znak počasti Henryju Dunantu, utemeljitelju Međunarodnog pokreta Crvenog križa i Crvenog polumjeseca, koji je rođen 8. svibnja, Podmlatkari Crvenog križa 3. b razreda sa svojom učiteljicom Nadom Petrović obilježili su ovaj značajan dan integriranim satovima likovne kulture i sata razrednika. Kako je Crveni križ jedna velika, velika humana obitelj koja pomaže baš svima kojima je pomoć potrebna,  učenici su u svojim likovnim radovima željeli to i pokazati.

Ovim putem zahvaljujemo svim crvenokrižašima na nesebičnosti, humanosti i pomoći koju pružaju svima kojima je to potrebno. 

Čestitamo Svjetski dan Crvenog križa i Crvenog polumjeseca.

Učenici 3. b i učiteljica  Nada Petrović

Ostale obavijesti

04. kolovoza 2022.

Javni poziv za obavljanje poslova pomoćnika/ce u nastavi

Objava javnog poziva za obavljanje poslova pomoćnika/ce u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju u Osnovnoj školi Đurđevac u […]

04. kolovoza 2022.

Javni poziv za obavljanje poslova stručnog komunikacijskog posrednika/ce

Objava javnog poziva za obavljanje poslova stručnog komunikacijskog posrednika/ce u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju u Osnovnoj školi […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content