NASLOVNICA / Novosti / SVIBANJ U NAŠOJ ŠKOLI

SVIBANJ U NAŠOJ ŠKOLI

Autor: Nikola Vuković

01. svibnja 2016.

Započeo je mjesec svibanj koji u našoj školi donosi niz događaja vezanih za ostvarivanje godišnjeg plana i programa kao i proslavu Dana škole.

MAJČIN DAN – druga nedjelja u svibnju obilježava se kao Majčin dan. Učenici će zajedno sa svojim razrednicima i učiteljima obilježiti Majčin dan, a učenici će svojim majkama čestitati njihov dan izrađenom čestitkom ili prigodnim uratkom kojeg su osobno izradili u školi.

RODITELJSKI SASTANCI – od 10.do 18.svibnja održat će se roditeljski sastanci za sve razredne odjele i to prema rasporedu razrednika. To je četvrti i  ujedno  zadnji službeni roditeljski sastanak u ovoj nastavnoj godini. Pozivao roditelje na sastanak na kojem će dobiti informacije o radu učenika i učitelja u ovoj nastavnoj godini, informacije o završetku nastavne godine i druge informacije. Zajednički roditeljski sastanak za osmi razred biti će nakon objave Kriterija za upis u prvi razred srednje škole.

PROFESIONALNO INFORMIRANJE I USMJERAVANJE UČENIKA– tijekom cijelog mjeseca psihologinja i pedagog u suradnji s razrednicima radit će na profesionalnom informiranju i usmjeravanju učenika osmog razreda. Nakon Odluke o kriterijima za upis u srednju školu učenici će dobiti sve potrebne informacije. Za učenike kojima je uvjet za upis zdravstveni pregled ( svjedodžba medicine rada ) organizirat će se odlazak u Koprivnicu. Učenici Gimnazije iz Đurđevca gostovat će u našoj školi u petak 13.svibnja, a svi zainteresirani učenici za strukovna zanimanja ići će zajedno sa svojim razrednicima u Strukovnu školu na njihov Dan otvorenih vrata.

DAN ŠKOLE- ove godine obilježavamo Dan škole u srijedu 25.svibnja glavnom školskom svečanošću u 11.00 sati na našoj školskoj dvorani. Nas svečanosti će biti govora o našem radu u ovoj nastavnoj godini, proglasit ćemo i nagradit najuspješnije učenike i njihove mentore.  U ponedjeljak, 23.svibnja – sportski dan, u utorak 24.svibnja – projektni dan uz radionice, predavanja, prikaze dobre prakse i likovnu radionicu.

Pozivamo sve građane grada Đurđevca da nam se pridruže na našoj školskoj priredbi na kojoj će učenici matične škole i svih područnih škola prikazati svoja umijeća. Veselimo se i dolasku naših kolegica i kolega umirovljenika. Školska priredba je u srijedu, 25.svibnja u 11.00 sati.

Ostale obavijesti

19. veljače 2024.

Stručno usavršavanje učitelja i stručnih suradnika

Prvi dan drugog dijela zimskog odmora učenika u Osnovnoj školi Đurđevac bilo je radno za učitelje i stručne suradnike Osnovne […]

16. veljače 2024.

Prezentacija s roditeljskog sastanka 15. veljače 2024.

U četvrtak, 15. veljače 2024. godine pedagog škole održao je predavanje za roditelje djece dorasle za upis u prvi razred […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content