NASLOVNICA / Novosti / Svi u školi za Kiaru Goršić!

Svi u školi za Kiaru Goršić!

Autor: Martina Lovrak Ivanov

21. prosinca 2021.

Učenička zadruga Mravlji lav naše škole uključila se u humanitarnu akciju pod nazivom Kiara želi život. Radi se o djevojčici iz Šibenika o kojoj smo već pisali da treba ogroman novac za financiranje liječenja preko eksperimentalne terapije u SAD-u.

Naši vrijedni učenici i učitelji su tijekom prvog polugodišta izrađivali već naše prepoznatljive ali i neke nove proizvode. Tu su se mogli naći razni ručni radovi: božićni ukrasi, nakit od epoxy smole, ukrasne vesele olovke, keramika, kocke obrtalice, svijeće, podravski memory, torbe, zaštitne maske i još puno toga.

U četvrtak na tržnici 16.12.2021. organizirali smo prodaju naših proizvoda. Naš štand posjetilo je puno dobrih ljudi koji su se akciji odazvali, prepoznali važnost pomoći drugome u potrebi. Ovim putem se zahvaljujemo svima koji su nas posjetili, podržali toplom riječju ili kupnjom kako bi i naša kap pomoći podržala Kiaru u borbi za život.

U izradi proizvoda su sudjelovali razne izvannastavne aktivnosti od Vrijednih ruku, Malih zadrugara, Društvenih igra razredne i predmetne nastave, Astronomije, Debatnog kluba Đureka, Rukotvorina, i još mnogo drugih učitelja pojedinaca. Na štandu su bili učitelji: Sanja Vlah Maznik, Vjekoslav Čordašev, Katica Tomrlin i Jasmina Konjarek. Od učenika tu su bili: Petar Funtek, Judita Maznik, Idora Lopar, Vanesa Vencl, Noa Tot, Ivan Hodalić, Mario Cik i Matej Kolarević. Učiteljica Vesna Šijak je sa svojim razredom pomagala u prenošenju proizvoda od škole do tržnice.

Hvala svima koji su prodavali, kupovali, izrađivali i podržali ovu humanitarnu akciju na bilo koji način.

Ukupno je sakupljeno i uplaćeno Kiari za liječenje 3602,30 kn.

U ime svih članova Učeničke zadruge Mravlji lav želimo Vam blagoslovljen Božić te zdravu i sretnu 2022. godinu. A Kiaru očekujemo da nam se vrati u svoju rodnu Hrvatsku zdrava.

Voditeljica učeničke zadruge Mravlji lav Martina Lovrak Ivanov

Ostale obavijesti

27. svibnja 2024.

Predstava Internet genijalci

Dana 27. svibnja učenici od 1. do 4. razreda povodom Dana škole gledali su predstavu po imenu Internet genijalci koju […]

27. svibnja 2024.

Terenska nastava petih razreda u Osijeku

U petak, 24. svibnja 2024., učenici 5. A, 5. B, 5. C i 5. D razreda u pratnji svojih razrednica […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content