NASLOVNICA / Novosti / Svi u školi za Kiaru Goršić!

Svi u školi za Kiaru Goršić!

Autor: Martina Lovrak Ivanov

21. prosinca 2021.

Učenička zadruga Mravlji lav naše škole uključila se u humanitarnu akciju pod nazivom Kiara želi život. Radi se o djevojčici iz Šibenika o kojoj smo već pisali da treba ogroman novac za financiranje liječenja preko eksperimentalne terapije u SAD-u.

Naši vrijedni učenici i učitelji su tijekom prvog polugodišta izrađivali već naše prepoznatljive ali i neke nove proizvode. Tu su se mogli naći razni ručni radovi: božićni ukrasi, nakit od epoxy smole, ukrasne vesele olovke, keramika, kocke obrtalice, svijeće, podravski memory, torbe, zaštitne maske i još puno toga.

U četvrtak na tržnici 16.12.2021. organizirali smo prodaju naših proizvoda. Naš štand posjetilo je puno dobrih ljudi koji su se akciji odazvali, prepoznali važnost pomoći drugome u potrebi. Ovim putem se zahvaljujemo svima koji su nas posjetili, podržali toplom riječju ili kupnjom kako bi i naša kap pomoći podržala Kiaru u borbi za život.

U izradi proizvoda su sudjelovali razne izvannastavne aktivnosti od Vrijednih ruku, Malih zadrugara, Društvenih igra razredne i predmetne nastave, Astronomije, Debatnog kluba Đureka, Rukotvorina, i još mnogo drugih učitelja pojedinaca. Na štandu su bili učitelji: Sanja Vlah Maznik, Vjekoslav Čordašev, Katica Tomrlin i Jasmina Konjarek. Od učenika tu su bili: Petar Funtek, Judita Maznik, Idora Lopar, Vanesa Vencl, Noa Tot, Ivan Hodalić, Mario Cik i Matej Kolarević. Učiteljica Vesna Šijak je sa svojim razredom pomagala u prenošenju proizvoda od škole do tržnice.

Hvala svima koji su prodavali, kupovali, izrađivali i podržali ovu humanitarnu akciju na bilo koji način.

Ukupno je sakupljeno i uplaćeno Kiari za liječenje 3602,30 kn.

U ime svih članova Učeničke zadruge Mravlji lav želimo Vam blagoslovljen Božić te zdravu i sretnu 2022. godinu. A Kiaru očekujemo da nam se vrati u svoju rodnu Hrvatsku zdrava.

Voditeljica učeničke zadruge Mravlji lav Martina Lovrak Ivanov

Ostale obavijesti

28. lipnja 2022.

Projekt Bartimej

U sklopu projekta „Bartimej“ Odjele za učenike s teškoćama u razvoju su posjetili učenici gimnazija iz Zagreba, Varaždina, Čakovca i […]

28. lipnja 2022.

Radionica o znakovnom jeziku

Povjerenik za pastoral osoba s invaliditetom i njihovih obitelji Varaždinske biskupije, velečasni Leonardo Šardi, je na inicijativu vjeroučiteljice Martine Rukavine […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content