NASLOVNICA / Novosti / Suradnja s PU Koprivničko-križevačkom

Suradnja s PU Koprivničko-križevačkom

Autor: Nikola Vuković

03. svibnja 2013.

Nastavljena je suradnja s djelatnicima Policijske uprave KC-KŽ. U petak, 3.svibnja 2013. godine 78 učenika osmog razreda i četiri razrednika boravili su na Kalniku.

U sklopu projekta "Zdrav za 5" organiziran je posjet učenika osmog razreda na Kalnik. Učenici osmog razreda upoznali su se s prirodnim ljepotama ovog dijela naše županije. Pozdravio nas je načelnik općine Kalnik, gospodin Božidar Kovačić, te nas upoznao s najmanjom općinom u Županiji. Nakon toga upoznati smo s turističkim potencijalom Kalnika, poviješću ovog dijela naše Županije kao i o prirodnim znamenitostima o kojima je govorila gospođa Željka Kolar. Pozdravio nas je i načelnik PU gospodin Darko Rep. Glavni dio susreta učenika i djelatnika PU KC-KŽ kao i PP Križevci odvijao se kroz prezentaciju rada policije. Upoznali smo rad interventne policije, a vidjeli smo i demonstraciju spuštanja niz planinu i traženje droge uz pomoć policijskog psa.Učenicima je prezentirana i oprema koju koriste policajci, a na kraju smo se upoznali s radom prometne policije. Više od dva sata druženja s djelatnicima policije bio je izrazito koristan i preventivan. Policijska uprava KC _KŽ organizirala je ovaj susret i prijevoz učenika od Đurđevca do Kalnika i natrag.

Ovaj susret završni je dio cjelogodišnjeg programa u sklpu projekta " Zdrav za 5 ". Učenici su tijekom ove školske godine upoznali nekoliko sadržaja vezanih za prevenciju i zdravlje. Djelatnici PU KC – KŽ u suradnji s učiteljima naše škole ostvarili su predviđene sadržaje ovog programa.

Ostale obavijesti

04. kolovoza 2022.

Javni poziv za obavljanje poslova pomoćnika/ce u nastavi

Objava javnog poziva za obavljanje poslova pomoćnika/ce u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju u Osnovnoj školi Đurđevac u […]

04. kolovoza 2022.

Javni poziv za obavljanje poslova stručnog komunikacijskog posrednika/ce

Objava javnog poziva za obavljanje poslova stručnog komunikacijskog posrednika/ce u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju u Osnovnoj školi […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content