NASLOVNICA / Novosti / Suradnja s PU Koprivničko-križevačkom

Suradnja s PU Koprivničko-križevačkom

Autor: Nikola Vuković

03. svibnja 2013.

Nastavljena je suradnja s djelatnicima Policijske uprave KC-KŽ. U petak, 3.svibnja 2013. godine 78 učenika osmog razreda i četiri razrednika boravili su na Kalniku.

U sklopu projekta "Zdrav za 5" organiziran je posjet učenika osmog razreda na Kalnik. Učenici osmog razreda upoznali su se s prirodnim ljepotama ovog dijela naše županije. Pozdravio nas je načelnik općine Kalnik, gospodin Božidar Kovačić, te nas upoznao s najmanjom općinom u Županiji. Nakon toga upoznati smo s turističkim potencijalom Kalnika, poviješću ovog dijela naše Županije kao i o prirodnim znamenitostima o kojima je govorila gospođa Željka Kolar. Pozdravio nas je i načelnik PU gospodin Darko Rep. Glavni dio susreta učenika i djelatnika PU KC-KŽ kao i PP Križevci odvijao se kroz prezentaciju rada policije. Upoznali smo rad interventne policije, a vidjeli smo i demonstraciju spuštanja niz planinu i traženje droge uz pomoć policijskog psa.Učenicima je prezentirana i oprema koju koriste policajci, a na kraju smo se upoznali s radom prometne policije. Više od dva sata druženja s djelatnicima policije bio je izrazito koristan i preventivan. Policijska uprava KC _KŽ organizirala je ovaj susret i prijevoz učenika od Đurđevca do Kalnika i natrag.

Ovaj susret završni je dio cjelogodišnjeg programa u sklpu projekta " Zdrav za 5 ". Učenici su tijekom ove školske godine upoznali nekoliko sadržaja vezanih za prevenciju i zdravlje. Djelatnici PU KC – KŽ u suradnji s učiteljima naše škole ostvarili su predviđene sadržaje ovog programa.

Ostale obavijesti

15. listopada 2021.

Osmaši naučili kako pružiti prvu pomoć unesrećenima

Jučer, 14.listopada 2021., našu su školu posjetili djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije. Učenicima osmih razreda na zanimljiv su […]

12. listopada 2021.

Sedmaši posjetili Krapinu

U četvrtak, 7. listopada 2021., učenici svih sedmih razreda naše škole bili su na terenskoj nastavi u Krapini. Učenici su […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content