NASLOVNICA / Novosti / Suradnja s Policijskom postajom Đurđevac

Suradnja s Policijskom postajom Đurđevac

Autor: Nikola Vuković

27. rujna 2011.

Učenici 2.a razreda, njihova učiteljica gospođa Nada Flamaceta i zamjenik ravnatelja Nikola Vuković bili su u posjetu našoj Policijskoj postaji.

U sklopu obilježavanja Dana policije učenici naše škole posjetili su Policijsku postaju Đurđevac i u vrlo zamimljivom i edukativnom druženju upoznali su rad jednog dijela zaposlenih u PP Đurđevac. Za Dan policije učenici 2a razreda izradili su nekoliko likovnih uradaka na temu rada policajaca te su svoje uratke poklonili djelatnicima PP Đurđevac. Ovom posjetom započinje novi projekt naše škole , a koji se sastoji u tome da svaki razredni odjel ( 41 razredni odjel) tijekom ove školske godine posjeti jednu ustanovu, obitelj, seosko gospodarstvo, firmu ili neku drugu znamenitost u našem gradu. U četvrtak, 29.rujna 2011.godine svi učenici od prvog do četvrtog razreda posjetit će izložbeni prostor ispred PP Đurđevac i na taj način upoznati se s radom našim policajaca.Naime, toga dana PP Đurđevac obilježava svoj dan uz Dan otvorenih vrata .

Ostale obavijesti

10. lipnja 2021.

Pero naših učenika… Podravina kroz stihove

Uz Godinu čitanja 2021. nastavljamo s projektima poticanja čitanja i kreativnog izražavanja u našoj školi. U ova teška vremena kad […]

09. lipnja 2021.

Cijepljenje učenika COVID

Obavijest za roditelje učenika od šestog do osmog razreda.

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content