NASLOVNICA / Novosti / SURADNJA GRADSKE KNJIŽNICE ĐURĐEVAC I ODJELA UČENIKA S TEŠKOĆAMA U RAZVOJU ĐURĐEVAC

SURADNJA GRADSKE KNJIŽNICE ĐURĐEVAC I ODJELA UČENIKA S TEŠKOĆAMA U RAZVOJU ĐURĐEVAC

Autor:

06. lipnja 2016.

Tijekom nastavne 2015./2016. godine, učenici naše škole redovito su se uključivali u aktivnosti Gradske knjižnice. U prostorijama Gradske knjižnice učenici su realizirali važne ciljeve: razvijanje ljubavi prema knjigama i potrebe za čitanjem, kreativno i samostalno korištenje svih izvora informacija i kvalitetno organiziranje slobodnog vremena.

Učenici su imali na raspolaganju susret sa slikovnicama, dječjim časopisima, stripovima.

Osim zaduživanja knjiga i čitanja u knjižnici, našim učenicima je pružena  pomoć pri pisanju domaćih zadaća, prezentacija uz korištenje knjiga i modernih tehnologija. 

Ovim putem, u ime svih učenika i učiteljica zahvaljujemo ravnateljici i djelatnicama Gradske knjižnice Đurđevac na pružanju pomoći učenicima s teškoćama u razvoju jer uključenost je preduvjet  integracije i inkluzije u socijalnu sredinu i uspješno se potiče razvoj samopouzdanja, pozitivne slike o sebi i socijalnih vještina učenika s teškoćama u razvoju.

Ostale obavijesti

21. listopada 2021.

Posjet školskoj knjižnici – u društvu sa slikovnicama

U povodu obilježavanja Godine čitanja 2021., ali i Mjeseca hrvatske knjige, učenici 1. i 3. razreda te 3. odgojna skupina […]

20. listopada 2021.

Svjetski dan kravate u Odjelima za učenike s teškoćama u razvoju

Kravata je jedini hrvatski simbol koji je univerzalno poznat i prepoznatljiv. Dan kravate obilježava se 18. listopada. Tom su prigodom […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content