NASLOVNICA / Novosti / SURADNJA GRADSKE KNJIŽNICE ĐURĐEVAC I ODJELA UČENIKA S TEŠKOĆAMA U RAZVOJU ĐURĐEVAC

SURADNJA GRADSKE KNJIŽNICE ĐURĐEVAC I ODJELA UČENIKA S TEŠKOĆAMA U RAZVOJU ĐURĐEVAC

Autor:

06. lipnja 2016.

Tijekom nastavne 2015./2016. godine, učenici naše škole redovito su se uključivali u aktivnosti Gradske knjižnice. U prostorijama Gradske knjižnice učenici su realizirali važne ciljeve: razvijanje ljubavi prema knjigama i potrebe za čitanjem, kreativno i samostalno korištenje svih izvora informacija i kvalitetno organiziranje slobodnog vremena.

Učenici su imali na raspolaganju susret sa slikovnicama, dječjim časopisima, stripovima.

Osim zaduživanja knjiga i čitanja u knjižnici, našim učenicima je pružena  pomoć pri pisanju domaćih zadaća, prezentacija uz korištenje knjiga i modernih tehnologija. 

Ovim putem, u ime svih učenika i učiteljica zahvaljujemo ravnateljici i djelatnicama Gradske knjižnice Đurđevac na pružanju pomoći učenicima s teškoćama u razvoju jer uključenost je preduvjet  integracije i inkluzije u socijalnu sredinu i uspješno se potiče razvoj samopouzdanja, pozitivne slike o sebi i socijalnih vještina učenika s teškoćama u razvoju.

Ostale obavijesti

05. srpnja 2021.

Svečana dodjela svjedodžbi osmašima i proglašenje učenika generacije

Danas je u velikoj dvorani naše škole održana skromna, no svečana dodjela svjedodžbi učenicima osmih razreda. Okupljenim osmašima s nekoliko […]

05. srpnja 2021.

Preuzet paket za projekt Crvenog križa Sigurnije škole i vrtići

U našu školu stigle su torbe prve pomoći koje će biti podrška u projektu Crvenog križa koji je odobrilo Ministarstvo […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content