NASLOVNICA / Novosti / Stručno usavršavanje u školi

Stručno usavršavanje u školi

Autor: Nikola Vuković

20. siječnja 2009.

U sklopu redovnog stručnog usavršavanja u školi tema školskih stručnih aktiva za ovaj mjesec je: Nastavna umijeća za uspješnu nastavu.

Područje interesa učitelja i stručnih suradnika ove školske godine su OSNOVNE KOMPETENCIJE. Već treći mjesec učitelji i stručni suradnici na školskim stručnim aktivima kroz predavanja i pedagoške radionice ostvaruju svoje stručno usavršavanje. Krajem siječnja planiramo ovu temu: Nastavna umijeća za uspješnu nastavu.

Nositelj aktivnosti i koordinator cjelokupnog rada na stručnom usavršavanju je pedagog škole, prof. Nikola Vuković. Predavanje će se odnositi na područja nastavnih umijeća, a to su: pripremanje, izvedba nastave, artikulacija nastavnog sata, ugođaj u razredu, radna disciplina, ocjenjivanje učenika i prosudba vlastitog rada.

Nakon uvodnog predavanja učitelji i stručni suradnici radit će po skupinama.

Ostale obavijesti

05. srpnja 2021.

Svečana dodjela svjedodžbi osmašima i proglašenje učenika generacije

Danas je u velikoj dvorani naše škole održana skromna, no svečana dodjela svjedodžbi učenicima osmih razreda. Okupljenim osmašima s nekoliko […]

05. srpnja 2021.

Preuzet paket za projekt Crvenog križa Sigurnije škole i vrtići

U našu školu stigle su torbe prve pomoći koje će biti podrška u projektu Crvenog križa koji je odobrilo Ministarstvo […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content