NASLOVNICA / Novosti / Stručno usavršavanje u školi

Stručno usavršavanje u školi

Autor: Nikola Vuković

20. siječnja 2009.

U sklopu redovnog stručnog usavršavanja u školi tema školskih stručnih aktiva za ovaj mjesec je: Nastavna umijeća za uspješnu nastavu.

Područje interesa učitelja i stručnih suradnika ove školske godine su OSNOVNE KOMPETENCIJE. Već treći mjesec učitelji i stručni suradnici na školskim stručnim aktivima kroz predavanja i pedagoške radionice ostvaruju svoje stručno usavršavanje. Krajem siječnja planiramo ovu temu: Nastavna umijeća za uspješnu nastavu.

Nositelj aktivnosti i koordinator cjelokupnog rada na stručnom usavršavanju je pedagog škole, prof. Nikola Vuković. Predavanje će se odnositi na područja nastavnih umijeća, a to su: pripremanje, izvedba nastave, artikulacija nastavnog sata, ugođaj u razredu, radna disciplina, ocjenjivanje učenika i prosudba vlastitog rada.

Nakon uvodnog predavanja učitelji i stručni suradnici radit će po skupinama.

Ostale obavijesti

04. prosinca 2022.

Regionalno natjecanje Sudoku prvenstva

Dana 26. studenog 2022., učenici Ana Zlatec i Daniel Jadanec sudjelovali su na regionalnom natjecanju Sudoku prvenstva za osnovne i […]

03. prosinca 2022.

Večer matematike 2022.

U srijedu 30.11.2022. i u četvrtak 1.12.2022. u organizaciji Hrvatskog matematičkog društva i uz potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja, i […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content