NASLOVNICA / Novosti / Stručno usavršavanje u školi

Stručno usavršavanje u školi

Autor: Nikola Vuković

20. siječnja 2009.

U sklopu redovnog stručnog usavršavanja u školi tema školskih stručnih aktiva za ovaj mjesec je: Nastavna umijeća za uspješnu nastavu.

Područje interesa učitelja i stručnih suradnika ove školske godine su OSNOVNE KOMPETENCIJE. Već treći mjesec učitelji i stručni suradnici na školskim stručnim aktivima kroz predavanja i pedagoške radionice ostvaruju svoje stručno usavršavanje. Krajem siječnja planiramo ovu temu: Nastavna umijeća za uspješnu nastavu.

Nositelj aktivnosti i koordinator cjelokupnog rada na stručnom usavršavanju je pedagog škole, prof. Nikola Vuković. Predavanje će se odnositi na područja nastavnih umijeća, a to su: pripremanje, izvedba nastave, artikulacija nastavnog sata, ugođaj u razredu, radna disciplina, ocjenjivanje učenika i prosudba vlastitog rada.

Nakon uvodnog predavanja učitelji i stručni suradnici radit će po skupinama.

Ostale obavijesti

20. svibnja 2022.

Završeno državno Natjecanje iz astronomije u našoj školi

Prigodnim kratkim programom, dodjelom zahvalnica svim sudionicima ovogodišnjeg državnog Natjecanja iz astronomije i proglašenjem najuspješnijih mladih astronoma u Hrvatskoj u […]

20. svibnja 2022.

Videosnimka otvorenja državnog Natjecanja iz astronomije

Na dolje navedenoj poveznici možete pogledati videosnimku otvorenja državnog Natjecanja iz astronomije u OŠ Đurđevac https://youtu.be/KmGbSK4YDRo Ovim putem čestitamo svim […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content