NASLOVNICA / Novosti / Stručno usavršavanje u školi

Stručno usavršavanje u školi

Autor: Nikola Vuković

26. veljače 2016.

Učitelji i stručni suradnici ovaj tjedan sudjelovali su na dva stručna skupa u organizaciji škole i voditelja školskih stručnih aktiva.

Uspješna i kreativna nastava uz suvremene didaktičke materijale naziv je predavanja i radionice koju je vodila Dijana Kalađija. Predavanje je dogovorila kolegica Marijana Kralj.

Upravljanje vremenom tema je koju su timski obradile psihologinje Vesna Orač, Jasmina Šandor i naša psihologinja Marija Sladoljev koja je i dogovorila gostovanje kolegica psihologinja.

Osim svakodnevnog metodičkog pripremanja i individualnog usavršavanja učitelji i stručni suradnici sudjeluju u kolektivnom stručnom usavršavanju, a sve s ciljem unapređivanja osobnog rada i rada cijele škole.

U našoj školi sve učionice opremljene su interaktivnim pločama pa je prva tema itekako bila aktualna i korisna za učitelje.

Upravljanje vremenom u svakodnevnom poslu i u privatnom životu korisna je tema i vrlo aktualna za svakog pojedinca.

Zahvaljujemo gošćama predavačima na doprinosu našem stručnom usavršavanju.

Ostale obavijesti

20. svibnja 2022.

Završeno državno Natjecanje iz astronomije u našoj školi

Prigodnim kratkim programom, dodjelom zahvalnica svim sudionicima ovogodišnjeg državnog Natjecanja iz astronomije i proglašenjem najuspješnijih mladih astronoma u Hrvatskoj u […]

20. svibnja 2022.

Videosnimka otvorenja državnog Natjecanja iz astronomije

Na dolje navedenoj poveznici možete pogledati videosnimku otvorenja državnog Natjecanja iz astronomije u OŠ Đurđevac https://youtu.be/KmGbSK4YDRo Ovim putem čestitamo svim […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content