NASLOVNICA / Novosti / Stručno usavršavanje u školi

Stručno usavršavanje u školi

Autor: Nikola Vuković

26. veljače 2016.

Učitelji i stručni suradnici ovaj tjedan sudjelovali su na dva stručna skupa u organizaciji škole i voditelja školskih stručnih aktiva.

Uspješna i kreativna nastava uz suvremene didaktičke materijale naziv je predavanja i radionice koju je vodila Dijana Kalađija. Predavanje je dogovorila kolegica Marijana Kralj.

Upravljanje vremenom tema je koju su timski obradile psihologinje Vesna Orač, Jasmina Šandor i naša psihologinja Marija Sladoljev koja je i dogovorila gostovanje kolegica psihologinja.

Osim svakodnevnog metodičkog pripremanja i individualnog usavršavanja učitelji i stručni suradnici sudjeluju u kolektivnom stručnom usavršavanju, a sve s ciljem unapređivanja osobnog rada i rada cijele škole.

U našoj školi sve učionice opremljene su interaktivnim pločama pa je prva tema itekako bila aktualna i korisna za učitelje.

Upravljanje vremenom u svakodnevnom poslu i u privatnom životu korisna je tema i vrlo aktualna za svakog pojedinca.

Zahvaljujemo gošćama predavačima na doprinosu našem stručnom usavršavanju.

Ostale obavijesti

05. srpnja 2021.

Svečana dodjela svjedodžbi osmašima i proglašenje učenika generacije

Danas je u velikoj dvorani naše škole održana skromna, no svečana dodjela svjedodžbi učenicima osmih razreda. Okupljenim osmašima s nekoliko […]

05. srpnja 2021.

Preuzet paket za projekt Crvenog križa Sigurnije škole i vrtići

U našu školu stigle su torbe prve pomoći koje će biti podrška u projektu Crvenog križa koji je odobrilo Ministarstvo […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content