NASLOVNICA / Novosti / Stručno usavršavanje pedagoga osnovnih škola u Đurđevcu

Stručno usavršavanje pedagoga osnovnih škola u Đurđevcu

Autor: Nikola Vuković

03. listopada 2023.

Županijsko stručno vijeće stručnih suradnika pedagoga osnovnih škola Bjelovarsko-bilogorske i Koprivničko-križevačke županije održano je u utorak, 3. listopada 2023. godine u Osnovnoj školi Đurđevac.

Na prvom ŽSV sudjelovalo je 42 pedagoga osnovnih škola dviju županija. Voditelj stručnog skupa prof. Nikola Vuković, pedagog izvrsni savjetnik iz Osnovne škole Đurđevac prezentirao je plan i program rada za ovu nastavnu godinu. Glavna područja rada; Komunikacija, Mentalno zdravlje, Podrška učenicima, Timski rad. Nakon toga je održao pedagošku radionicu na temu Boje u svakodnevnom životu. Predavanje i smjernice za rad s učenicima, roditeljima i učiteljima održala je prof. Sanja Flajs-Vidaković defektologinja savjetnica zaposlena u Osnovnoj školi Đurđevac, naziv predavanja; Uloga školskog pedagoga u inkluzivnom obrazovanju. Primjer prakse školskog pedagoga prikazala je prof. Evelina Kovačić Šimunić pedagoginja iz Osnovne škole Gola, naziv predavanja; Uloga pedagoga u planiranju, realizaciji i diseminaciji Erasmus projekata. Pedagoginja Češke osnovne škole u Končanici prof. savjetnica Tina Varat održala je predavanje; Kako ostati mentalno zdrav u suvremenom svijetu.

Na početku nastavne godine tri kolegice pedagoginje otišle su u zasluženu mirovinu; Olivera Benić iz Osnovne škole Veliki Grđevac, Halina-Maria Pašuld iz Osnovne škole Sirač te Ljiljana Herceg koja je radila u Osnovnim školama u Bereku i Trnovitičkom Popovcu. Dvije kolegice, Olivera i Halina-Maria nazočile su ovom stručnom skupu.

Ostale obavijesti

28. studenoga 2023.

“Ruksak pun kulture” u našoj školi – predstava Medo Bedo

Područne škole Budrovac, Čepelovac, Mičetinac, Sirova Katalena i ona za djecu s teškoćama u razvoju su u prošloj godini bile […]

27. studenoga 2023.

Helena Pintar i Franka Martinčić predstavljale našu školu na regionalnom natjecanju Sudoku prvenstva

Dana 25. studenoga 2023., učenice Helena Pintar i Franka Martinčić sudjelovale su na regionalnom natjecanju Sudoku prvenstva za osnovne i […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content