NASLOVNICA / Novosti / Stručni tim škole radi s predškolcima

Stručni tim škole radi s predškolcima

Autor: Nikola Vuković

26. siječnja 2016.

Nakon susreta s polaznicima starijih vrtičkih skupina stručni tim škole susreo se s djecom Romske nacionalne manjine koja su dorasla za upis u prvi razred kao i s polaznicima male škole koji su došli u pratnji tete Marine iz vrtića.

Djeca su upoznala prostore škole, tijekom dva školska sata razgovarali smo o svakodnevnom životu, igri, osnovnim pojmovima koji su važni za upis u prvi razred. Nakon toga djeca su ispunjavala listić i odgovarala na pitanja stručnih suradnika. Suradnja vrtića i škole nastavit će se i u idućim danima.

Cilj je stručnog tima da budućim učenicima prvog razreda što bolje približe školu, učitelje i aktivnosti koje ih očekuju u prvom razredu.

 

Djeca Romske nacionalne manjine nisu uključena niti u jedan oblik predškolskih aktivnosti. Tek od idućeg tjedna počinju aktivnosti za njih.

Stručni tim škole zamolio je roditelje Rome za suradnju kako bi svi skupa što kvalitetnije pripremili djecu za polazak u školu. Za sada na popisu djece dorasle za upis u prvi razred imamo 109-tero djece. Na žalost za PŠ Budrovac i PŠ Sirovu Katalenu nemamo niti jedno dijete za upis u prvi razred.

Ostale obavijesti

20. svibnja 2022.

Završeno državno Natjecanje iz astronomije u našoj školi

Prigodnim kratkim programom, dodjelom zahvalnica svim sudionicima ovogodišnjeg državnog Natjecanja iz astronomije i proglašenjem najuspješnijih mladih astronoma u Hrvatskoj u […]

20. svibnja 2022.

Videosnimka otvorenja državnog Natjecanja iz astronomije

Na dolje navedenoj poveznici možete pogledati videosnimku otvorenja državnog Natjecanja iz astronomije u OŠ Đurđevac https://youtu.be/KmGbSK4YDRo Ovim putem čestitamo svim […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content