NASLOVNICA / Novosti / Štrajk zaposlenika

Štrajk zaposlenika

Autor:

09. listopada 2019.

Poštovani roditelji,

Sukladno obavijesti predstavnika Sindikata hrvatskih učitelja Osnovne škole Đurđevac obavještavam vas da je za 10. listopada 2019. najavljen štrajk u OŠ Đurđevac i za učenike neće biti organizirane nastave.

Sutra u 7.30 održat će se skup radnika OŠ Đurđevac na kojem će se dogovarati daljnje aktivnosti vezane uz štrajk. Svim učenicima koji sutra dođu u školu biti će osiguran primjerni oblik odgojno – obrazovnog rada u Školi uključujući i produženi boravak.

Tijekom sutrašnjeg dana obavijestit ćemo Vas o daljnjim postupcima Sindikata hrvatskih učitelja. Za sve informacije i upite vezane uz štrajk zaposlenika možete se javiti na e-mail: ured@os-djurdjevac.skole.hr ili na telefon 812-414 (ravnatelj, Danijel Domišljanović, prof.).

Zahvaljujemo na razumijevanju!

ravnatelj, Danijel Domišljanović, prof.

Ostale obavijesti

14. rujna 2021.

Odjeli za djecu s teškoćama u razvoju obilježili Hrvatski olimpijski dan

U petak, 13. rujna 2021., pred utvrdom Stari grad okupili su se učenici osnovne i srednje škole te vrtićevci u […]

14. rujna 2021.

Posjet ravnateljice Gradskog društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije Marine Perice Odjelima za djecu s teškoćama u razvoju

Uoči Svjetskog dana prve pomoći Odjele za djecu s teškoćama u razvoju posjetila je ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content