NASLOVNICA / Novosti / Štrajk zaposlenika

Štrajk zaposlenika

Autor:

09. listopada 2019.

Poštovani roditelji,

Sukladno obavijesti predstavnika Sindikata hrvatskih učitelja Osnovne škole Đurđevac obavještavam vas da je za 10. listopada 2019. najavljen štrajk u OŠ Đurđevac i za učenike neće biti organizirane nastave.

Sutra u 7.30 održat će se skup radnika OŠ Đurđevac na kojem će se dogovarati daljnje aktivnosti vezane uz štrajk. Svim učenicima koji sutra dođu u školu biti će osiguran primjerni oblik odgojno – obrazovnog rada u Školi uključujući i produženi boravak.

Tijekom sutrašnjeg dana obavijestit ćemo Vas o daljnjim postupcima Sindikata hrvatskih učitelja. Za sve informacije i upite vezane uz štrajk zaposlenika možete se javiti na e-mail: ured@os-djurdjevac.skole.hr ili na telefon 812-414 (ravnatelj, Danijel Domišljanović, prof.).

Zahvaljujemo na razumijevanju!

ravnatelj, Danijel Domišljanović, prof.

Ostale obavijesti

29. ožujka 2023.

Paola Šestak pozvana na državno Natjecanje iz povijesti

Nakon održanih županijskih natjecanja, Agencija za odgoj i obrazovanje objavila je popise pozvanih učenika na državno Natjecanje iz povijesti. Među […]

29. ožujka 2023.

Predstavljanje slikovnice Priča jedne pčelice učitelja Davora Šokeca

Dana 29. ožujka 2023. g. organiziran je književni susret u maloj dvorani s našim učiteljem Davorom Šokecom koji je održao […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content