NASLOVNICA / Novosti / Štrajk zaposlenika - 20. studenoga 2019. - do ispunjenja zahtjeva

Štrajk zaposlenika – 20. studenoga 2019. – do ispunjenja zahtjeva

Autor:

19. studenoga 2019.

Poštovani roditelji,

Sukladno obavijesti predstavnika Sindikata hrvatskih učitelja Osnovne škole Đurđevac obavještavam vas da je za 20. studenoga 2019. (srijeda) najavljen štrajk u Osnovnoj školi Đurđevac tako da za učenike do daljnjega neće biti organizirane nastave.

Svim učenicima koji dođu u Školu za vrijeme održavanja štrajka biti će osiguran primjereni oblik odgojno – obrazovnog rada, uključujući i produženi boravak. Sve aktivnosti učitelja, stručnih suradnika i ostalih zaposlenika Škole (roditeljski sastanci, predavanja, edukacije…) odgađaju se do daljnjega te će se plan održavanja tih aktivnosti dogovoriti po završetku štrajka.

O daljnjim postupcima Sindikata hrvatskih učitelja pratite obavijesti na školskim stranicama, gradskom portalu – https://djurdjevac.hr/ i na Podravskom radiju.

Za sve informacije i upite vezane uz štrajk zaposlenika možete se javiti na e-mail:

ured@os-djurdjevac.skole.hr

ili na telefon 812-414 (ravnatelj, Danijel Domišljanović, prof.).

Zahvaljujemo vam na razumijevanju!

ravnatelj, Danijel Domišljanović, prof.

Ostale obavijesti

25. svibnja 2022.

Turnir u kuglanju

U utorak, 24. svibnja 2022., učenici 1. odgojno-obrazovne skupine Odjela za učenike s teškoćama u razvoju, zajedno sa svojom učiteljicom […]

24. svibnja 2022.

Najava: DAN ŠKOLE

U petak, 27. svibnja 2022. godine obilježavamo Dan škole. Obilježavanje Dana škole započinje školskom priredbom u našoj sportskoj dvorani u […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content