NASLOVNICA / Novosti / Stop ogovaranju?!

Stop ogovaranju?!

Autor:

24. veljače 2016.

Uz Dan ružičastih majica učenici 8.e razreda snimili su 6- minutnu radioemisiju pod nazivom STOP OGOVARANJU?!,  a tema emisije je ogovaranje. 

Nasilje među mladima (ali i starijima!) uključuje širok spektar neprihvatljivog ponašanja – od nazivanja pogrdnim imenima, prijetnji, ogovaranja, ignoriranja, omalovažavanja pa sve do fizičkih sukoba, nerijetko i uz primjenu oružja.Ogovaranje je vid verbalnog nasilja kojemu smo često izloženi. Što su o tome rekli naši učenici u anonimnoj anketi, psihologinja, pedagog i vjeroučitelj- svaki sa svog stajališta- možete poslušati u ovoj emisiji, kao i savjete kako se boriti protiv ogovaranja.

Emisija je nastala u amaterskim uvjetima uz pomoć razrednice 8.e razreda Ivane Baranašić. Cijeli projekt na razini škole koordinira školski pedagog g. Nikola Vuković.

Priloženi dokumenti:
906_STOP_OGOVARANJU.mp3

Ostale obavijesti

05. srpnja 2021.

Svečana dodjela svjedodžbi osmašima i proglašenje učenika generacije

Danas je u velikoj dvorani naše škole održana skromna, no svečana dodjela svjedodžbi učenicima osmih razreda. Okupljenim osmašima s nekoliko […]

05. srpnja 2021.

Preuzet paket za projekt Crvenog križa Sigurnije škole i vrtići

U našu školu stigle su torbe prve pomoći koje će biti podrška u projektu Crvenog križa koji je odobrilo Ministarstvo […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content