NASLOVNICA / Novosti / Stop ogovaranju?!

Stop ogovaranju?!

Autor:

24. veljače 2016.

Uz Dan ružičastih majica učenici 8.e razreda snimili su 6- minutnu radioemisiju pod nazivom STOP OGOVARANJU?!,  a tema emisije je ogovaranje. 

Nasilje među mladima (ali i starijima!) uključuje širok spektar neprihvatljivog ponašanja – od nazivanja pogrdnim imenima, prijetnji, ogovaranja, ignoriranja, omalovažavanja pa sve do fizičkih sukoba, nerijetko i uz primjenu oružja.Ogovaranje je vid verbalnog nasilja kojemu smo često izloženi. Što su o tome rekli naši učenici u anonimnoj anketi, psihologinja, pedagog i vjeroučitelj- svaki sa svog stajališta- možete poslušati u ovoj emisiji, kao i savjete kako se boriti protiv ogovaranja.

Emisija je nastala u amaterskim uvjetima uz pomoć razrednice 8.e razreda Ivane Baranašić. Cijeli projekt na razini škole koordinira školski pedagog g. Nikola Vuković.

Priloženi dokumenti:
906_STOP_OGOVARANJU.mp3

Ostale obavijesti

26. studenoga 2021.

NAJAVA: Volonterska akcija

Školski filantropski klub „IZVOR DOBROTE“ Osnovna škola Đurđevac POZIV ZA UKLJUČIVANJE U VOLONTERSKU AKCIJU Poštovani, U sklopu rada Školskog filantropskog […]

24. studenoga 2021.

Zasadi drvo ne budi panj

Naša škola se i ove godine prijavila u nacionalnu kampanju “Zasadi drvo ne budi panj”. U srijedu 24.11. 2021. godine […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content