NASLOVNICA / Novosti / Sretno osmaši!

Sretno osmaši!

Autor:

22. lipnja 2012.

Jučer je u Domu kulture održana svečanost dodjele svjedodžbi našim "osmašima"!

Na svečanosti se je svaki razred predstavio prigodnom prezentacijom kojom su sve prisutne podsjetili na svoj školski put od prvog razreda, pa sve do završetka osnovne škole.

Prigodni govor održao je ravnatelj škole Marijan Vinković, a u govoru je pozdravio sve učenike koji završavaju našu osnovnu školu, čestitao im i poželio da upišu srednje škole koje su odabrali.

Nakon toga je uslijedilo proglašenje učenika generacije, a to je učenik 8. e razreda Mato Štefanac.

Mato Štefanac, učenik generacije 2012.

U ime roditelja, prigodan govor je održao gospodin Darko Štefanac, u kojemu je zahvalio svim učiteljima i stručnim suradnicima za sve dobro što su pružili "osmašima", te je rekao da će đurđevački roditelji i dalje s veseljem povjeravati svoju djecu svim zaposlenima u našoj školi.

Na kraju su svi učenici dobili svoje svjedodžbe, a učenici koji su svih osam razreda završili s odličnim uspjehom dobili su i knjigu na poklon.

Učenici su se svojim učiteljima zahvalili s prigodnim poklonima i sa zajedničkom pjesmom.

Ostale obavijesti

21. lipnja 2021.

Uspjeh učenika na kraju nastavne godine

Objavljujemo zbirne podatke o uspjehu učenika na kraju nastavne godine, a potpune podatke objavit ćemo nakon dopunskog rada 30.lipnja 2021.

21. lipnja 2021.

Aktivnosti u Područnoj školi Sirova Katalena tijekom posljednjeg tjedna nastave

Učenici Područne škole Sirova Katalena proveli su posljednji tjedan nastave u igri na otvorenom i ponavljanju nastavnih sadržaja kroz zabavne […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content