NASLOVNICA / Novosti / Sretan Dan očeva

Sretan Dan očeva

Autor:

30. ožujka 2016.

„Čuvaj mi tatu, Josipe sveti, samo to te molim,jer odavde pa sve do neba, tata, ja te volim!“

Učenici Područnih škola Budrovac, Čepelovac i Sirova Katalena sa svojim su učiteljicama Olgom Lazar, Majom Topolovčan i učiteljem Davorom Šokecom pripremili priredbu povodom dolaska proljeća, Uskrsa i Dana očeva koju su izveli 18. ožujka 2016. u Društvenom domu u Čepelovcu. 

Svojim roditeljima, bakama, djedovima i ostalim gostima, mali su učenici recitirali i pjevali o ljepotama i radostima proljeća i buđenja prirode, o čarobnom svijetu uskrsne dječje radosti, pisanicama koje donosi uskrsni zeko i o dječjoj ljubavi zbog koje se popusti u školi i čudno uzdiše.

Budući da se 19. ožujka obilježava Dan očeva, priredbu su završili recitacijama i pjesmama posvećenim svim tatama i djedovima koji su se „zainatili da će se zatatiti“. Svojim tatama rekli su koliko ih vole i trebaju te zaželjeli da ih i dalje čuvaju, štite i vode svojom ljubavlju i dobrotom kroz život. Na kraju svoje su očeve darivali poklonima koje su sami izradili u svojim školama.

„Tata, on se brine za sretnije dane,

uvijek je tu da ruku mi pruži

da dani djetinjstva ostanu duži.“

Hvala im na tome!

Ostale obavijesti

28. studenoga 2023.

“Ruksak pun kulture” u našoj školi – predstava Medo Bedo

Područne škole Budrovac, Čepelovac, Mičetinac, Sirova Katalena i ona za djecu s teškoćama u razvoju su u prošloj godini bile […]

27. studenoga 2023.

Helena Pintar i Franka Martinčić predstavljale našu školu na regionalnom natjecanju Sudoku prvenstva

Dana 25. studenoga 2023., učenice Helena Pintar i Franka Martinčić sudjelovale su na regionalnom natjecanju Sudoku prvenstva za osnovne i […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content