NASLOVNICA / Novosti / Sretan Dan očeva

Sretan Dan očeva

Autor:

30. ožujka 2016.

„Čuvaj mi tatu, Josipe sveti, samo to te molim,jer odavde pa sve do neba, tata, ja te volim!“

Učenici Područnih škola Budrovac, Čepelovac i Sirova Katalena sa svojim su učiteljicama Olgom Lazar, Majom Topolovčan i učiteljem Davorom Šokecom pripremili priredbu povodom dolaska proljeća, Uskrsa i Dana očeva koju su izveli 18. ožujka 2016. u Društvenom domu u Čepelovcu. 

Svojim roditeljima, bakama, djedovima i ostalim gostima, mali su učenici recitirali i pjevali o ljepotama i radostima proljeća i buđenja prirode, o čarobnom svijetu uskrsne dječje radosti, pisanicama koje donosi uskrsni zeko i o dječjoj ljubavi zbog koje se popusti u školi i čudno uzdiše.

Budući da se 19. ožujka obilježava Dan očeva, priredbu su završili recitacijama i pjesmama posvećenim svim tatama i djedovima koji su se „zainatili da će se zatatiti“. Svojim tatama rekli su koliko ih vole i trebaju te zaželjeli da ih i dalje čuvaju, štite i vode svojom ljubavlju i dobrotom kroz život. Na kraju svoje su očeve darivali poklonima koje su sami izradili u svojim školama.

„Tata, on se brine za sretnije dane,

uvijek je tu da ruku mi pruži

da dani djetinjstva ostanu duži.“

Hvala im na tome!

Ostale obavijesti

01. veljače 2023.

KAJ SO JELI NAŠI STARI?

U Odjelima za učenike s teškoćama u razvoju, dana 31.1. 2023. održana je prva u nizu kuharskaradionica. Nakon kraćeg istraživanja […]

01. veljače 2023.

Priprema djece za upis u prvi razred

U protekla dva tjedna stručni suradnici škole (psihologinja, logopedinja i pedagog) te ravnatelj škole kroz različite aktivnosti upoznali su buduće […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content