NASLOVNICA / Novosti / Sportske igre mladih - ŠAH

Sportske igre mladih – ŠAH

Autor:

18. veljače 2020.

U travnju ove godine, grad Đurđevac će biti domaćin županijske razine "Sportskih igara mladih". Prije toga, potrebno je održati kvalifikacije za županijsku razinu. Školsko natjecanje u šahu održat će se u petak, 28. veljače 2020. godine, od 17 do 20 sati, u prostorijama škole (najvjerojatnije u kabinetu tehničke kulture).  

Učenici će se natjecati u 4 kategorije: – učenice do 15 godina (2005. godište i mlađi) – učenici do 15 godina (2005. godište i mlađi) – učenice do 11 godina (2009. godište i mlađi) – učenici do 11 godina (2009. godište i mlađi) Prvoplasirani po kategorijama ostvaruju pravo nastupa na županijskom natjecanju, a prva tri osvajaju medalje.

Na natjecanje se možete prijaviti kod svojih učiteljica (niži razredi) ili kod svojih razrednica/razrednika (viši razredi).

U privitku možete pronaći osnovne informacije o natjecanju.

Priloženi dokumenti:
653_pozivnica_skole.pdf

Ostale obavijesti

05. srpnja 2021.

Svečana dodjela svjedodžbi osmašima i proglašenje učenika generacije

Danas je u velikoj dvorani naše škole održana skromna, no svečana dodjela svjedodžbi učenicima osmih razreda. Okupljenim osmašima s nekoliko […]

05. srpnja 2021.

Preuzet paket za projekt Crvenog križa Sigurnije škole i vrtići

U našu školu stigle su torbe prve pomoći koje će biti podrška u projektu Crvenog križa koji je odobrilo Ministarstvo […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content