NASLOVNICA / Novosti / Smjernice za održavanje nastave

Smjernice za održavanje nastave

Autor:

16. ožujka 2020.

Poštovani roditelji i učenici,

od sutrašnjeg dana u našoj Školi provodi se nastava kako smo planirali. Svi učitelji danas su testirali sustave komunikacije s roditeljima i učenicima te ako online sustav bude u funkcionalan trebalo bi biti sve u redu s provođenjem nastave.

Učenici razredne nastave dobiti će od učiteljica radne materijale i upute za samostalan rad te će u svojem domu prioritetno izvršavati svoje obveze koje su zadane od strane učiteljice. Ukoliko bude vremena, učenici mogu pogledati i materijale koje je pripremilo MZO te sudjelovati u radu, ako to žele i imaju slobodnog vremena.

Učenici predmetne nastave također će u svoje virtualne učionice i na e-mail adrese dobiti radne materijale i upute od strane svih učitelja te će sukladno svojem rasporedu sati biti uključeni u rad. Također, učitelji predmetne nastave će prema rasporedu sati biti online i dostupni za aktivnosti s učenicima u virtualnim učionicama. Proces poučavanja ovisi o svakom od učitelja, a svi nastavni materijali će učenicima biti trajno dostupni u virtualnoj učionici. Isto tako, obrazovne sadržaje koje priprema MZO učenici mogu pratiti nakon što završe svoj školski dan.

U prvih nekoliko dana zasigurno će biti poteškoća u radu, a sve vas molimo da nas na vrijeme upoznate s problemima kako bi ih što prije otklonili. Učenicima koji imaju poteškoća sa spajanjem u virtualne učionice savjetujemo da se obrate razrednicima koji će pomoći kod problema.

Za sve ostale informacije molimo da kontaktirate razrednike ili se obratite na e-mail Škole.

ured@os-djurdjevac.skole.hr

Želimo vam puno strpljenja i uspjeha u novim online izazovima.

Ostale obavijesti

15. travnja 2024.

Kviz znanja povodom Noći knjige

Povodom ovogodišnje Noći knjige organiziramo školski kviz znanja! Tom prigodom organizirana je i prigodna prodaja otpisanih knjiga po simboličnim cijenama. […]

12. travnja 2024.

Natječaj “Podravina u stihovima”

Objavljujemo 11. Natječaj “Podravina u stihovima” za mlade pjesnike u kojem sudjeluju učenici viših razreda. Svi učenici pišu pjesme na […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content