NASLOVNICA / Novosti / Školsko natjecanje iz fizike

Školsko natjecanje iz fizike

Autor:

31. siječnja 2018.

Školsko natjecanje iz fizike održano je  29.1.2018. U kategoriji osnovnih škola natjecali su se učenici sedmih i osmih razreda.

           Dana 29. siječnja 2018. godine u našoj je školi održano školsko natjecanje iz fizike. U kategoriji osnovnih škola natjecali su se učenici sedmih i osmih razreda. 

           Na natjecanju je sudjelovalo osmero učenika naše škole: učenici sedmog razreda Marina Jendrašić i Gordan Pecikozić, te učenici osmog razreda Nikola Matekov, Erik Milošević,Mihael Asić,Tomislav Čukljaš,Laura Kandučar Valent i Ivan Turbelija.

       Najbolji rezultat na natjecanju ostvarila je Marina Jendrašič, učenica 7.c razreda, drugo mjesto ostvario je Nikola Matekov ,učenik 8.c razreda, na trećem mjestu je učenica Laura Kandučar Valent, četvrto mjesto dijele učenici Erik Milošević i Tomislav Čukljaš,peto mjesto osvojio je učenik Gordan Pecikozić,šesto mjesto učenik Ivan Turbelija i na sedmom mjestu je učenik Mihael Asić.

Mentorica učenika bila je učiteljica Nataša Mikuš.

Ostale obavijesti

24. lipnja 2021.

Upis učenika u srednju školu

Od sutra (25. lipnja )počinju prijave obrazovnih programa. Učenici su dobili potrebne upute kako prijaviti obrazovne programe ( do 6 […]

21. lipnja 2021.

Uspjeh učenika na kraju nastavne godine

Objavljujemo zbirne podatke o uspjehu učenika na kraju nastavne godine, a potpune podatke objavit ćemo nakon dopunskog rada 30.lipnja 2021.

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content