NASLOVNICA / Novosti / Školski sat s gospođom Katicom Mramor

Školski sat s gospođom Katicom Mramor

Autor:

16. ožujka 2013.

Povodom obilježavanja 100. godišnjice postojanja školske zgrade u Budrovcu, učenici Područne škole Budrovac i njihova učiteljica Olga Lazar, održali su 15. ožujka 2013. susret s gospođom Katicom Mramor, učiteljicom u mirovini, koja je nekada punih dvanaest godina poučavala u spomenutoj školi.

Na samom početku druženja, učenici su se predstavili kratkim programom te pjesmom, recitacijom i glumom poželjeli dobrodošlicu svojoj gošći, koja im je nakon toga govorila o školovanju prije pedesetak godina kada je sa svojim suprugom, učiteljem, stanovala u školskom stanu i radila u školi u Budrovcu koja je tada bila osmogodišnja škola, a koju su polazili i učenici iz Čepelovca i Sirove Katalene.

Učenici su s velikim interesom slušali pripovijedanja o školovanju nekada, te postavljali brojna pitanja učiteljici na koja im je ona i odgovarala. Susretu su bili nazočni i roditelji i bake učenika od kojih su mnogi bili učenici učiteljice Mramor, te su se i one prisjetile svojih školskih dogodovština i uspomena o kojima su pričale.

Druženje je nastavljeno uz osvježenje sokom i kolačima koje su pripremile mame i bake učenika, nakon čega su se oprostili od učiteljice Mramor uz obećanje da će se ponovno vidjeti na proslavi 100. godišnjice škole koja će se održati ove, 2013. godine.

Ostale obavijesti

01. prosinca 2021.

Šahisti osvojili 2. mjesto na županijskom prvenstvu!

U utorak, 30. studenog 2021. godine, u Svetom Ivanu Žabnu je održano Županijsko prvenstvo osnovnih škola Koprivničko-križevačke županije u šahu. […]

26. studenoga 2021.

NAJAVA: Volonterska akcija

Školski filantropski klub „IZVOR DOBROTE“ Osnovna škola Đurđevac POZIV ZA UKLJUČIVANJE U VOLONTERSKU AKCIJU Poštovani, U sklopu rada Školskog filantropskog […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content