NASLOVNICA / Novosti / Školska priredba - Blagdani nam stižu

Školska priredba – Blagdani nam stižu

Autor: Nikola Vuković

13. studenoga 2012.

Najavljujemo veliku školsku priredbu: Blagdani nam stižu ,koja će se održati na blagdan sv.Lucije, 13.prosinca 2012.godine u sportskoj dvorani s početkom u 17.00 sati.

Poštovani roditelji, građani našeg Grada i svi ljudi dobre volje,

Od danas možete u školi i preko učenika naše škole kupiti ulaznicu za veliku školsku priredbu koja će se održati 13.prosinca 2012.godine. Roditelji mogu ulaznice kupiti i na roditeljskim sastancima.  Učenici i učitelji pripremaju program u trajanju do 80 minuta. Program je sastavljen od recitacija, plesa, igrokaza, pjevanja, ritmike, folklora i tamburaške izvedbe, a tematika svih izvedbi je prožeta predblagdanskim ugođajem. 

U programu sudjeluje oko 150 učenika.

Pozivamo Vas da provedete s nama ugodnu večer i da uživate u kreativnosti i izvedbi naših učenika. Cijena ulaznice je 15 kuna, a sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen je kupnji nastavnih sredstava i pomagala. Kupnjom ulaznice pomažete rad škole, a najviše doprinosite poboljšanju uvjeta rada i učenja naših učenika.

Unaprijed se zahvaljujemo na Vašem prilogu, a to je kupnja ulaznice za priredbu.

Vidimo se 13.prosinca 2012. u 17.00 sati.

Ostale obavijesti

26. studenoga 2021.

NAJAVA: Volonterska akcija

Školski filantropski klub „IZVOR DOBROTE“ Osnovna škola Đurđevac POZIV ZA UKLJUČIVANJE U VOLONTERSKU AKCIJU Poštovani, U sklopu rada Školskog filantropskog […]

24. studenoga 2021.

Zasadi drvo ne budi panj

Naša škola se i ove godine prijavila u nacionalnu kampanju “Zasadi drvo ne budi panj”. U srijedu 24.11. 2021. godine […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content