NASLOVNICA / Novosti / Školska priredba - Blagdani nam stižu

Školska priredba – Blagdani nam stižu

Autor: Nikola Vuković

13. studenoga 2012.

Najavljujemo veliku školsku priredbu: Blagdani nam stižu ,koja će se održati na blagdan sv.Lucije, 13.prosinca 2012.godine u sportskoj dvorani s početkom u 17.00 sati.

Poštovani roditelji, građani našeg Grada i svi ljudi dobre volje,

Od danas možete u školi i preko učenika naše škole kupiti ulaznicu za veliku školsku priredbu koja će se održati 13.prosinca 2012.godine. Roditelji mogu ulaznice kupiti i na roditeljskim sastancima.  Učenici i učitelji pripremaju program u trajanju do 80 minuta. Program je sastavljen od recitacija, plesa, igrokaza, pjevanja, ritmike, folklora i tamburaške izvedbe, a tematika svih izvedbi je prožeta predblagdanskim ugođajem. 

U programu sudjeluje oko 150 učenika.

Pozivamo Vas da provedete s nama ugodnu večer i da uživate u kreativnosti i izvedbi naših učenika. Cijena ulaznice je 15 kuna, a sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen je kupnji nastavnih sredstava i pomagala. Kupnjom ulaznice pomažete rad škole, a najviše doprinosite poboljšanju uvjeta rada i učenja naših učenika.

Unaprijed se zahvaljujemo na Vašem prilogu, a to je kupnja ulaznice za priredbu.

Vidimo se 13.prosinca 2012. u 17.00 sati.

Ostale obavijesti

05. srpnja 2021.

Svečana dodjela svjedodžbi osmašima i proglašenje učenika generacije

Danas je u velikoj dvorani naše škole održana skromna, no svečana dodjela svjedodžbi učenicima osmih razreda. Okupljenim osmašima s nekoliko […]

05. srpnja 2021.

Preuzet paket za projekt Crvenog križa Sigurnije škole i vrtići

U našu školu stigle su torbe prve pomoći koje će biti podrška u projektu Crvenog križa koji je odobrilo Ministarstvo […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content