NASLOVNICA / Novosti / Školska priredba - Blagdani nam stižu

Školska priredba – Blagdani nam stižu

Autor: Nikola Vuković

13. studenoga 2012.

Najavljujemo veliku školsku priredbu: Blagdani nam stižu ,koja će se održati na blagdan sv.Lucije, 13.prosinca 2012.godine u sportskoj dvorani s početkom u 17.00 sati.

Poštovani roditelji, građani našeg Grada i svi ljudi dobre volje,

Od danas možete u školi i preko učenika naše škole kupiti ulaznicu za veliku školsku priredbu koja će se održati 13.prosinca 2012.godine. Roditelji mogu ulaznice kupiti i na roditeljskim sastancima.  Učenici i učitelji pripremaju program u trajanju do 80 minuta. Program je sastavljen od recitacija, plesa, igrokaza, pjevanja, ritmike, folklora i tamburaške izvedbe, a tematika svih izvedbi je prožeta predblagdanskim ugođajem. 

U programu sudjeluje oko 150 učenika.

Pozivamo Vas da provedete s nama ugodnu večer i da uživate u kreativnosti i izvedbi naših učenika. Cijena ulaznice je 15 kuna, a sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen je kupnji nastavnih sredstava i pomagala. Kupnjom ulaznice pomažete rad škole, a najviše doprinosite poboljšanju uvjeta rada i učenja naših učenika.

Unaprijed se zahvaljujemo na Vašem prilogu, a to je kupnja ulaznice za priredbu.

Vidimo se 13.prosinca 2012. u 17.00 sati.

Ostale obavijesti

09. srpnja 2024.

Naša škola treću godinu za redom dobila oznaku Sigurnija škola

U sklopu projekta “Sigurnija škola” u organizaciji Hrvatskog Crvenog križa naša škola je i u ovoj školskoj godini, trećoj za […]

03. srpnja 2024.

Završna svečanost učenika osmih razreda

U utorak, 2. srpnja 2024. godine, u Domu kulture održana je završna svečanost učenika osmih razreda. Na početku programa nazočne […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content