NASLOVNICA / Novosti / Školi odobren projekt međunarodne suradnje

Školi odobren projekt međunarodne suradnje

Autor:

04. rujna 2017.

Osnovna škola Grgura Karlovčana u suradnji s Gradom Đurđevcom prijavila je projekt međunarodne suradnje škola Bilo kuda – Hrvati svuda na natječaj za dodjelu potpora u školskoj godini 2017./2018. koji je raspisalo Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 18.775,00kn, a Ministarstvo će ga financirati u cijelokupnom iznosu.

Projektne aktivnosti obuhvatit će posjet učenika Osnovne škole Grgura Karlovčana Osnovnoj školi Mihovila Nakovića iz Kópháze (Koljnofa) u Mađarskoj. Tijekom dvodnevnog posjeta učenici će se kroz zajedničko druženje upoznati, prezentirati svoju kulturnu i folklornu baštinu, te odigrati prijateljsku košarkašku utakmicu. Đurđevački učenici će posjetiti Etno-memorijalni centar u Koljnofu i grad Sopron.

Na taj način postići će se razmjena iskustava s europskim školama, razmjena i predstavljanje kulture i običaja u inozemstvu, a učenici i nastavnici imat će priliku upoznati se i motivirati na daljnju suradnju.

Ostale obavijesti

25. svibnja 2022.

Turnir u kuglanju

U utorak, 24. svibnja 2022., učenici 1. odgojno-obrazovne skupine Odjela za učenike s teškoćama u razvoju, zajedno sa svojom učiteljicom […]

24. svibnja 2022.

Najava: DAN ŠKOLE

U petak, 27. svibnja 2022. godine obilježavamo Dan škole. Obilježavanje Dana škole započinje školskom priredbom u našoj sportskoj dvorani u […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content