NASLOVNICA / Novosti / Školi odobren projekt međunarodne suradnje

Školi odobren projekt međunarodne suradnje

Autor:

04. rujna 2017.

Osnovna škola Grgura Karlovčana u suradnji s Gradom Đurđevcom prijavila je projekt međunarodne suradnje škola Bilo kuda – Hrvati svuda na natječaj za dodjelu potpora u školskoj godini 2017./2018. koji je raspisalo Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 18.775,00kn, a Ministarstvo će ga financirati u cijelokupnom iznosu.

Projektne aktivnosti obuhvatit će posjet učenika Osnovne škole Grgura Karlovčana Osnovnoj školi Mihovila Nakovića iz Kópháze (Koljnofa) u Mađarskoj. Tijekom dvodnevnog posjeta učenici će se kroz zajedničko druženje upoznati, prezentirati svoju kulturnu i folklornu baštinu, te odigrati prijateljsku košarkašku utakmicu. Đurđevački učenici će posjetiti Etno-memorijalni centar u Koljnofu i grad Sopron.

Na taj način postići će se razmjena iskustava s europskim školama, razmjena i predstavljanje kulture i običaja u inozemstvu, a učenici i nastavnici imat će priliku upoznati se i motivirati na daljnju suradnju.

Ostale obavijesti

21. lipnja 2021.

Aktivnosti u Područnoj školi Sirova Katalena tijekom posljednjeg tjedna nastave

Učenici Područne škole Sirova Katalena proveli su posljednji tjedan nastave u igri na otvorenom i ponavljanju nastavnih sadržaja kroz zabavne […]

18. lipnja 2021.

Dodjela nagrada najuspješnijim učenicima naše škole i zajednički ples osmaša

U četvrtak, 17. lipnja, ispred naše je škole održana svečanost dodjele nagrada učenicima koji su ostvarili izvanredne rezultate na županijskim, […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content