NASLOVNICA / Novosti / Škola plivanja

Škola plivanja

Autor:

11. svibnja 2012.

I ove školske godine učenici trećih razreda naše škole polazili su ŠKOLU PLIVANJA koja je trajala 5 dana, od 7. svibnja do 11. svibnja 2012. godine.

Škola plivanja održavala se u Koprivnici, na Gradskim bazenima "Cerine". Prijevoz učenika je bio organiziran autobusom, a svaki razred je išao u pratnji svoje učiteljice.

Učenici su bili podijeljeni u gurpe prema plivačkom predznanju, a sa svakom grupom radio je jedan učitelj plivanja. Po završetku ŠKOLE PLIVANJA učenicima su dodijeljene DIPLOME s upisanim postignućem. Održano je i plivačko natjecanje u 2 skupine. Među djevojčicama najuspješnija je bila Lara Tišljar (3.c), a među dječacima Marin Hodić (3.c).

Neki su učenici usavršili svoje plivačke sposobnosti, a neki se marljivo trudili savladati svoje početne plivačke korake. Plivačima čestitamo, a poluplivačima i sudionicima tečaja želimo da se i dalje nastave truditi i uskoro nauče plivati.

Ostale obavijesti

28. rujna 2021.

Europski dan jezika u Gradskoj knjižnici Đurđevac

Povodom Europskog dana jezika koji se obilježava 26. rujna, jučer su učenici 7. a i 7. b razreda naše škole […]

27. rujna 2021.

Edukativni posjet Mađarskoj darovitih učenika naše škole

U Osnovnoj školi Đurđevac provodi se projekt pod nazivom „Encouraging and developing gifted kids for more advanced crossborder area” akronim […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content