NASLOVNICA / Novosti / Škola plivanja

Škola plivanja

Autor:

11. svibnja 2012.

I ove školske godine učenici trećih razreda naše škole polazili su ŠKOLU PLIVANJA koja je trajala 5 dana, od 7. svibnja do 11. svibnja 2012. godine.

Škola plivanja održavala se u Koprivnici, na Gradskim bazenima "Cerine". Prijevoz učenika je bio organiziran autobusom, a svaki razred je išao u pratnji svoje učiteljice.

Učenici su bili podijeljeni u gurpe prema plivačkom predznanju, a sa svakom grupom radio je jedan učitelj plivanja. Po završetku ŠKOLE PLIVANJA učenicima su dodijeljene DIPLOME s upisanim postignućem. Održano je i plivačko natjecanje u 2 skupine. Među djevojčicama najuspješnija je bila Lara Tišljar (3.c), a među dječacima Marin Hodić (3.c).

Neki su učenici usavršili svoje plivačke sposobnosti, a neki se marljivo trudili savladati svoje početne plivačke korake. Plivačima čestitamo, a poluplivačima i sudionicima tečaja želimo da se i dalje nastave truditi i uskoro nauče plivati.

Ostale obavijesti

25. siječnja 2022.

Upis u prvi razred – pozivi

Poštovani roditelji budućih učenika prvog razreda, U odgojnim skupinama koje polaze vaša djeca nalaze se pozivi za upis u prvi […]

24. siječnja 2022.

Nastava na daljinu – obavijest

Poštovani roditelji i učenici, s obzirom na trenutno nepovoljnu epidemiološku situaciju u našoj Školi obavještavamo vas da se od utorka, […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content