NASLOVNICA / Novosti / Škola i školski okoliš

Škola i školski okoliš

Autor: Nikola Vuković

14. rujna 2011.

Naša škola nalazi se u najljepšem dijelu grada Đurđevca.

Okružena je parkom, poligonom kao i športskim igralištima.

Vjerujem da su svi građani, a i osobe koje su bar jednom prošle kraj naše škole primjetili da se cijeli kompleks (školska zgrada i športska dvorana) svake godine uređuju s ciljem unapređenja života i rada u školi i oko nje. Iza škole nalaze se športska igrališta koja su jedinstvena u Županiji i možemo s ponosom reći da je naša škola zaista dobro opremljena školskim igralištima. Uređeno je i odbojkaško igralište za odbojku na pijesku. Igralište je uređeno da se koristi za svrhu koja je namjenjena takvom igralištu. U školi se nalaze i meže kao i potrebna oprema za odbojku na pijesku. Osim što će učenici koristiti ovo igralište mogu ga svakako koristiti i svi zainteresirani koji će  s dobrom namjerom "zadužiti" mrežu i potrebne stalke, provesti dio svog slobodnog vremena na igralištu i sve vratiti u prvobitno stanje. Dakle, svi zainteresirani (grupa, a ne pojedinci) mogu od škole posuditi potrebna sredstva za rekreaciju na odbojkaškom igralištu. Uskoro će biti postavljene i klupe uz pojedina igrališta i na taj način još više ćemo oplemeniti ovaj prostor.

Školska zgrada i prostori dvorane kao i vanjski prostori oko dvorane, igrališta i parkiralište su pod video nadzorom. Cilj nam je zaštititi postojeće objekte i osigurati sigurnost našim učenicima, učiteljima i svima koji se koriste školskim prostorima.

Uskoro ćemo objaviti i uvjete za korištenje naše športske dvorane. Već sada pozivamo zainteresirane udruge i klubove da pismeno dostave svoje potrebe kako bismo mogli što kvalitetnije organizirati korištenje športske dvorane.

Vjerujem da će svi korisnici naših igrališta i prostora oko škole paziti na imovinu i čuvati ovaj dio grada Đurđevca kako bi bio na ponos svima nama.

Nikola Vuković, prof.

Ostale obavijesti

30. studenoga 2022.

Predstavljanje ponuda za organizaciju višednevne terenske nastave sedmih razreda u Seget Donji

Na roditeljskom sastanku održanom 29.11.2022. predstavljene su dvije pristigle ponude za organizaciju višednevne terenske nastave sedmih razreda u Seget Donji. […]

30. studenoga 2022.

POSJET GRADSKOJ KNJIŽNICI

Učenici od 1. do 4. razreda Odjela za učenike s teškoćama posjetili su Gradsku knjižnicu Đurđevac. Ondje su im tete […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content