NASLOVNICA / Novosti / Škola i školski okoliš

Škola i školski okoliš

Autor: Nikola Vuković

14. rujna 2011.

Naša škola nalazi se u najljepšem dijelu grada Đurđevca.

Okružena je parkom, poligonom kao i športskim igralištima.

Vjerujem da su svi građani, a i osobe koje su bar jednom prošle kraj naše škole primjetili da se cijeli kompleks (školska zgrada i športska dvorana) svake godine uređuju s ciljem unapređenja života i rada u školi i oko nje. Iza škole nalaze se športska igrališta koja su jedinstvena u Županiji i možemo s ponosom reći da je naša škola zaista dobro opremljena školskim igralištima. Uređeno je i odbojkaško igralište za odbojku na pijesku. Igralište je uređeno da se koristi za svrhu koja je namjenjena takvom igralištu. U školi se nalaze i meže kao i potrebna oprema za odbojku na pijesku. Osim što će učenici koristiti ovo igralište mogu ga svakako koristiti i svi zainteresirani koji će  s dobrom namjerom "zadužiti" mrežu i potrebne stalke, provesti dio svog slobodnog vremena na igralištu i sve vratiti u prvobitno stanje. Dakle, svi zainteresirani (grupa, a ne pojedinci) mogu od škole posuditi potrebna sredstva za rekreaciju na odbojkaškom igralištu. Uskoro će biti postavljene i klupe uz pojedina igrališta i na taj način još više ćemo oplemeniti ovaj prostor.

Školska zgrada i prostori dvorane kao i vanjski prostori oko dvorane, igrališta i parkiralište su pod video nadzorom. Cilj nam je zaštititi postojeće objekte i osigurati sigurnost našim učenicima, učiteljima i svima koji se koriste školskim prostorima.

Uskoro ćemo objaviti i uvjete za korištenje naše športske dvorane. Već sada pozivamo zainteresirane udruge i klubove da pismeno dostave svoje potrebe kako bismo mogli što kvalitetnije organizirati korištenje športske dvorane.

Vjerujem da će svi korisnici naših igrališta i prostora oko škole paziti na imovinu i čuvati ovaj dio grada Đurđevca kako bi bio na ponos svima nama.

Nikola Vuković, prof.

Ostale obavijesti

04. prosinca 2023.

Karlu Saboliću uručena diploma za 22. Bijenalnu međunarodnu izložbu dječje umjetnosti Kanagawa, Japan

Hrvatski školski muzej organizirao je svečanu dodjelu diploma autorima nagrađenih radova na 22. Bijenalnoj međunarodnoj izložbi dječje umjetnosti Kanagawa, Japan pozvavši nagrađenog […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content