NASLOVNICA / Novosti / ŠKOLA FILANTROP

ŠKOLA FILANTROP

Autor: Nikola Vuković

17. ožujka 2017.

U petak, 17.ožujka 2017.godine u Zagrebu, naša škola proglašena je ŠKOLOM FILANTROP i tom prigodom pedagog škole, pokretač projektnih aktivnosti i koordinator rada na projektu primio je u ime Škole potvrdu – certifikat i zahvalnicu za postignute rezultate cijele naše škole.

U organizaciji Zaklade Zamah i uz podršku Ministarstva znanosti i obrazovanja u Zagrebu je organizirana svečana dodjela zahvalnica školama koje su sudjelovale u projektu kao i proglašenje 10 nauspješnijih škola koje su dobile Potvrdu o statusu Škole filantrop. Naša škola proglašena je Školom filantrop. O kolikom se uspjehu radi govori i podatak da su u natječaju sudjelovale škole 10 županija od Vukovara do Varaždina, središnje Hrvatske, Zagreba i Karlovačke županije ( oko 450 škola). Nakon prijava i odabranih projekata cijeli postupak provelo je 40 škola. Naša škola je jedina iz Koprivničko-križevačke županije sudjelovala u projektu. Povjerenstvo Zaklade Zamah posjetilo je našu školu, uvjerilo se u rad na ostvarivanju projektnih akcija s područja volontiranja te na osnovu pisanog izvješća vrednovalo naš rad i proglasiklo našu školu ŠKOLOM FILANTROP.

Kao koordinator projekta zahvaljujem svim učenicima, učiteljima i roditeljima koji su sudjelovali u provedbi projektne akcije.

U utorak, 21. ožujka 2017. na našoj školskoj priredbi "Pozdrav proljeću" zajedno ćemo proslaviti ovo vrijedno priznanje za naš rad.

Voditelj i koordinator projektne akcije:

Nikola Vuković, prof. pedagog savjetnik

Ostale obavijesti

09. srpnja 2024.

Naša škola treću godinu za redom dobila oznaku Sigurnija škola

U sklopu projekta “Sigurnija škola” u organizaciji Hrvatskog Crvenog križa naša škola je i u ovoj školskoj godini, trećoj za […]

03. srpnja 2024.

Završna svečanost učenika osmih razreda

U utorak, 2. srpnja 2024. godine, u Domu kulture održana je završna svečanost učenika osmih razreda. Na početku programa nazočne […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content