NASLOVNICA / Novosti / Sjednica Školskog tima za kvalitetu

Sjednica Školskog tima za kvalitetu

Autor: Nikola Vuković

07. veljače 2012.

U utorak, 7.veljače 2012.godine održana je sjednica Školskog tima za kvalitetu.

Na sjednici je razmatrano izvješće o realizaciji razvojnog plana iprograma rada škole za proteklo razdoblje. Članovi Tima razgovarali su o prioritetnim područjima, a to su: učenje i poučavanje, školski uvjeti, suradnja s roditeljima i suradnja s lokalnom zajednicom . U potpunosti smo zadovoljni suradnjom s roditeljima i to područje istaknuto je kao posebnost škole za proteklo razdoblje. Razgovaralo se o uvjetima u kojima škola radi, prostornim i materijalnim uvjetima, rasporedu sati, te su članovi Tima za kvalitetu dali svoje prijedloge za unapređenje rada. Na sjednici se raspravljalo i o budućem radu, a to je samovrednovanje rada škole te izrada novog razvojnog plana i programa rada škole. Iduća sjednica biti će početkom ožujka.

Članovi Tima za kvalitetu:

Nikola Vuković- voditelj i kordinator, Marija Sladoljav, Vesna Šijak, Marijana Kralj, Danijel Domišljanović i Tomislav Potak – članovi.

Sjednici je nazočio i ravnatelj Marijan Vinković i na taj se način upoznao s radom Tima kao i s budućim aktivnostima koje nam predstoje u školi.

Izvješća o realizaciji razvojnog plana škole kao i o samovrednovanju rada škole poslat će se u Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje.

Ostale obavijesti

28. studenoga 2023.

“Ruksak pun kulture” u našoj školi – predstava Medo Bedo

Područne škole Budrovac, Čepelovac, Mičetinac, Sirova Katalena i Odjel za učenike s teškoćama u razvoju su u prošloj godini bile […]

27. studenoga 2023.

Helena Pintar i Franka Martinčić predstavljale našu školu na regionalnom natjecanju Sudoku prvenstva

Dana 25. studenoga 2023., učenice Helena Pintar i Franka Martinčić sudjelovale su na regionalnom natjecanju Sudoku prvenstva za osnovne i […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content