NASLOVNICA / Novosti / Sjednica Školskog tima za kvalitetu

Sjednica Školskog tima za kvalitetu

Autor: Nikola Vuković

07. veljače 2012.

U utorak, 7.veljače 2012.godine održana je sjednica Školskog tima za kvalitetu.

Na sjednici je razmatrano izvješće o realizaciji razvojnog plana iprograma rada škole za proteklo razdoblje. Članovi Tima razgovarali su o prioritetnim područjima, a to su: učenje i poučavanje, školski uvjeti, suradnja s roditeljima i suradnja s lokalnom zajednicom . U potpunosti smo zadovoljni suradnjom s roditeljima i to područje istaknuto je kao posebnost škole za proteklo razdoblje. Razgovaralo se o uvjetima u kojima škola radi, prostornim i materijalnim uvjetima, rasporedu sati, te su članovi Tima za kvalitetu dali svoje prijedloge za unapređenje rada. Na sjednici se raspravljalo i o budućem radu, a to je samovrednovanje rada škole te izrada novog razvojnog plana i programa rada škole. Iduća sjednica biti će početkom ožujka.

Članovi Tima za kvalitetu:

Nikola Vuković- voditelj i kordinator, Marija Sladoljav, Vesna Šijak, Marijana Kralj, Danijel Domišljanović i Tomislav Potak – članovi.

Sjednici je nazočio i ravnatelj Marijan Vinković i na taj se način upoznao s radom Tima kao i s budućim aktivnostima koje nam predstoje u školi.

Izvješća o realizaciji razvojnog plana škole kao i o samovrednovanju rada škole poslat će se u Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje.

Ostale obavijesti

21. siječnja 2022.

„Dođi da te zagrlim!”

Međunarodni dan zagrljaja obilježavamo 21. siječnja. Grljenjem iskazujemo svoje emocije, a čak i čuvamo zdravlje. Kako bi obilježili ovaj dan, […]

20. siječnja 2022.

13. Državno natjecanje učenika osnovnih škola u poznavanju prometnih propisa

Dragi učenici, pozivamo vas da sudjelujete na 13. Državnom natjecanju učenika osnovnih škola u poznavanju prometnih propisa na Prometnoj Učilici. Natjecanje […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content