NASLOVNICA / Novosti / Sigurno u prometu

Sigurno u prometu

Autor: Nikola Vuković

24. rujna 2017.

U petak, 22.rujna 2017.godine našu školu posjetili su djelatnici Policijske postaje Đurđevac i Auto kluba Đurđevac te za učenike prvog razreda održali predavanje u sklopu preventivnog programa Sigurno u prometu.

Policajac Marijan Domović iz PP Đurđevac i instruktor vožnje Rade Križanec iz AK Đurđevac održali su predavanje i razgovor s učenicima prvog razreda o prometu kao i o dolasku učenika u školu i njihovom odlasku iz škole prema kući. Naglasak je bio na ponašanju svih sudionika u prometu. Učenici su odgovarali na pitanja i iznosili svoja iskustva iz prometa. Na kraju druženja učenici su dobili reflektirajuće kabanice koje će koristiti u kišnim danima.

 

Ovo je drugi susret učenika i djelatnika PP Đurđevac i AK Đurđevac. Na gradskom trgu učenici su pokazali svoje vještine upravljan ja romobilom i biciklom, a sada su utvrdili svoja znanja o prometu i naučili nova pravila.

Suradnja škole i PP Đurđevac i AK Đurđevac je stalna a sastavni je dio cjelokupnog preventivnog programa kojeg provodimo u školi.

Ostale obavijesti

25. ožujka 2023.

Debata u OŠ Molve

U petak, 24.3.2023. učenici naše škole Paola Šestak, Luka i Karlo Sabolić, Mia Robotić i Petra Čeko posjetili su – […]

23. ožujka 2023.

Proljeće pozdravlja i Mravlji lav

U utorak 21.3.2023. u sportskoj dvorani naše škole održana je priredba Pozdrav proljeću što je bila prilika da naša učenička […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content