NASLOVNICA / Novosti / Sat kušanja u sklopu projekta Školske sheme

Sat kušanja u sklopu projekta Školske sheme

Autor: Maja Šalamon Nemet

23. listopada 2025.

U srijedu, 15. listopada održan je sat kušanja kao obavezna prateća mjera u sklopu Projekta Školska shema. Predavanje i radionicu održala je Zdravka Harmadi, profesorica Srednje gospodarske škole iz Križevaca. Na radionici su sudjelovali učenici 7a i 7 b razreda s učiteljicama Martinom Lovrak Ivanov i Ivanom Remetović. Nakon predavanja učenici su izrađivali i kušali smoothije na bazi svježeg voća i povrća. Cilj projekta Školska shema je povećanje unosa svježeg voća i povrća te mlijeka i mliječnih proizvoda, smanjenje unosa hrane s visokim sadržajem masti, šećera i soli u svakodnevnoj prehrani, podizanje razine znanja o važnosti zdrave prehrane i nutritivnim vrijednostima svježeg voća i povrća te mlijeka i mliječnih proizvoda kao i edukacija učenika u cilju smanjenja otpada od hrane.
Projekt je financiran od strane EU fondova.

Ostale obavijesti

23. listopada 2025.

Sat kušanja u sklopu projekta Školske sheme

U srijedu, 15. listopada održan je sat kušanja kao obavezna prateća mjera u sklopu Projekta Školska shema. Predavanje i radionicu […]

23. listopada 2025.

Mali volonteri, članovi grupe Podmladak Crvenog križa sudjelovali u programu obilježavanja Dana dobrovoljnih darivatelja krvi

Učenici 4. b razreda, polaznici izvannastavne aktivnosti Podmladak CK i učiteljica Nada Petrović pripremili su kratak dramsko – recitatorski nastup […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Naša pravila privatnosti možete pogledati ovdje.