NASLOVNICA / Novosti / Sat humanosti

Sat humanosti

Autor:

25. svibnja 2016.

Učenici prvih razreda su 24.5.2016. zajedno sa svojim učiteljicama V. Šijak,  M. Matić i B. Bionda prisustvovali satu humanosti u prostoru Gradskog društva Crvenog križa Đurđevac. Učenike su dočekale predsjednica društva Branka Stipović, ravnateljica Marina Perica i voloneke  Marta Kolar i Božica Posavec. Gospođa Stipović je učenike ukratko upoznala s radom društva.

Nakon razgledavanja prostorija društva, učenicima je  ekipa mladeži iz đurđevačke gimnazije prikazala postupak reanimacije (oživljavanja)  na medicinskoj lutki, a ekipa podmlatka iz đurđevačke osnovne škole nekoliko načina pružanja prve pomoći kod različitih ozljeda. Nekoliko učenika prvih razreda je isto tako pokušalo izvesti postupak reanimacije na lutki. Na kraju je gospođa Stipović članicama ekipe podmlatka uručila priznanja za sudjelovanje na Gradskom natjecanju iz prve pomoći i svi su se  počastili slatkišima. Ovaj sat humanosti i posjet Gradskom društvu Crvenog križa Đurđevac  je za učenike dio Kurikuluma građanskog odgoja i obrazovanja.

Ostale obavijesti

28. rujna 2021.

Europski dan jezika u Gradskoj knjižnici Đurđevac

Povodom Europskog dana jezika koji se obilježava 26. rujna, jučer su učenici 7. a i 7. b razreda naše škole […]

27. rujna 2021.

Edukativni posjet Mađarskoj darovitih učenika naše škole

U Osnovnoj školi Đurđevac provodi se projekt pod nazivom „Encouraging and developing gifted kids for more advanced crossborder area” akronim […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content