NASLOVNICA / Novosti / Sakupljanje baterija u ovoj školskoj godini

Sakupljanje baterija u ovoj školskoj godini

Autor: Martina Lovrak Ivanov

24. lipnja 2015.

Već pet godina za redom naša škola sudjeluje u sakupljanju starih otpadnih baterija u suradnji sa poduzećem Friš iz Križevaca. U ovoj školskoj godini u sakupljanje uključilo se 8 razrednih odjela.

Na razini naše škole najviše sakupljenih baterija ima 5.a. razred sa ukupno 5504, drugo mjesto zauzeo je 5.c. sa 4738 te treće mjesto 5.b. sa 4004 otpadne baterije. Ukupno je sakupljeno 15629 baterija.

Nagradu sakupljanja koju će donirati poduzeće Friš iz Križevaca učenici će ostvariti na početku iduće školske godine. Kao podjetnik o važnosti recikliranja učenici su dobili geometrijske bilježnice. 

Ovim vrijednim projektom učenici uče odvajati otpad u za to potrebne kontenjere, upozanju se sa reciklažom te razvijaju ekološki način razmišljanja i ono što je najvažnije teže održivom razvoju.

             Voditeljica projekta : Martina Lovrak Ivanov 

Ostale obavijesti

15. listopada 2021.

Osmaši naučili kako pružiti prvu pomoć unesrećenima

Jučer, 14.listopada 2021., našu su školu posjetili djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije. Učenicima osmih razreda na zanimljiv su […]

12. listopada 2021.

Sedmaši posjetili Krapinu

U četvrtak, 7. listopada 2021., učenici svih sedmih razreda naše škole bili su na terenskoj nastavi u Krapini. Učenici su […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content