NASLOVNICA / Novosti / Ruksak (pun) kulture - PRIČE IZ KOFERA

Ruksak (pun) kulture – PRIČE IZ KOFERA

Autor:

29. studenoga 2017.

Pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture, a u sklopu programa Ruksak pun kulture, knjižnicu OŠ Grgura Karlovčana Đurđevac posjetit će  Gordana Lukačić, autorica edukativnih slikovnica koje potiču pozitivan stav prema očuvanju prirode.

Radionica će se održati u četvrtak, 30. studenoga u 13:00 sati u našoj školskoj knjižnici. Autorica će se predstaviti autorskim projektom Priče iz kofera u kojem likovi priče izlaze iz kofera, a djeca vođena autoričinim pripovijedanjem u radionici pišu pismo… Na radionici sudjeluju učenici drugih razreda.

Kako glava junakinja njenih slikovnica, Panda Manda, obožava čaj, djeca će nakon priče nastaviti razgovor s autoricom uz pravu čajanku. Uz  servirani čaj u keramičkim šalicama na podtanjurićima, uz čajne keksiće, učenici će naučiti razliku između čajane i čajanke.

Ostale obavijesti

06. prosinca 2021.

Projekt Čitamo i zabavljamo se u obitelji

U drugom polugodištu krenut će ostvarivanje projekta Čitamo i zabavljamo se u obitelji, a to je nastavak aktivnosti u Godini […]

04. prosinca 2021.

Školski filantropski klub proveo humanitarnu akciju

Naša škola i Školski filantropski klub Izvor dobrote organizirali su humanitarnu akciju od 29. studenoga do 1. prosinca ove godine. […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content