NASLOVNICA / Novosti / Roditeljski sastanak 31.siječnja 2012.

Roditeljski sastanak 31.siječnja 2012.

Autor: Nikola Vuković

27. siječnja 2012.

Roditeljski sastanak za roditelje budućih učenika prvog razreda održat će se u utorak, 31.siječnja 2012.godine u 16.30 sati u dječjem vrtiću "Maslačak".

Na roditeljskom sastanku prezentirat ćemo rad stručnog tima škole, roditelje ćemo upoznati s postupkom upisa djece u prvi razred školske 2012./13.godine.

Članovi stručnog tima koji će biti uključeni u upis djece u prvi razred: psihologinja, Marija Sladoljev, logopedinja, Božica Sobota i pedagog, Nikola Vuković.

Molimo roditelje da dođu na roditeljski sastanak radi dogovora, a i radi primitka službenih poziva za pregled i ispitivanje psihofizičkog stanja djece prije samog upisa u prvi razred.

Pregled djece i upisi za našu školu trajat će od 20.veljače 2012. do 1.ožujka 2012.  Trenutno je na popisu 95-tero djece koji su obveznici pristupanja pregledu.

O eventualnim odgodama ili prijevremenom upisu pedagog će govoriti na roditeljskom sastanku.

Radujemo se susretu u vrtiću.

Ostale obavijesti

06. listopada 2022.

Grad Đurđevac razveselio učenike predstavom povodom obilježavanja Dječjeg tjedna

U obilježavanje Dječjeg tjedna uključio se i Grad Đurđevac tako da je za sve učenike razredne nastave organizirao predstavu Stepenicama […]

05. listopada 2022.

Učitelj Nikola Mihočka dobitnik je Godišnje nagrade Ministarstva znanosti i obrazovanja

Na temelju Pravilnika o nagrađivanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja u osnovnim i srednjim školama te učeničkim domovima, Povjerenstvo […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content