NASLOVNICA / Natjecanja / Rezultati Državnoga natjecanja iz engleskoga jezika

Rezultati Državnoga natjecanja iz engleskoga jezika

Autor: Arijana Lenardić

16. svibnja 2021.

Državno natjecanje iz engleskoga jezika održano je 6. i 7. svibnja, 2021. godine u matičnoj školi (zbog epidemioloških mjera). Ispit se sastojao od pisanog dijela (sastavak, čitanje i slušanje s razumijevanjem, uporaba jezika) i usmenog dijela (razgovor sa članovima Državnoga povjerenstva preko videopoziva).

U konkurenciji 28 učenika osmih razreda, naša je učenica Nera Tomrlin, 8.d osvojila izvrsno 9. mjesto prema standardnom natjecateljskom rangiranju, odnosno 6. mjesto prema broju bodova (92/100). Nerin sastavak i usmeni dio ispita ocijenjeni su najvećim brojem bodova (20/20), uz pohvale članova Državnoga povjerenstva!

Nerin uspjeh pokazatelj je njenog velikog talenta te ustrajnog rada i truda, kao i kruna svih njenih rezultata koje je postigla na raznim natječajima i natjecanjima iz engleskoga jezika.

Čestitamo Neri na izvanrednom uspjehu!

Ostala Natjecanja

07. svibnja 2022.

Državno natjecanje iz znanja i kreativnosti “Čitanjem do zvijezda”

Dana 5. i 6. svibnja 2022. godine održano je Državno natjecanje iz znanja i kreativnosti “Čitanjem do zvijezda”. Sudjelovale su […]

11. travnja 2022.

Ekipa djevojčica naše škole plasirala se na poluzavršnicu državnog prvenstva u rukometu

Danas je u Križevcima održano županijsko natjecanje u rukometu za djevojčice 5. i 6. razreda. Nastupile su ekipe OŠ Ljudevita […]

sva Natjecanja

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content