NASLOVNICA / Natjecanja / Rezultati Državnoga natjecanja iz engleskoga jezika

Rezultati Državnoga natjecanja iz engleskoga jezika

Autor: Arijana Lenardić

16. svibnja 2021.

Državno natjecanje iz engleskoga jezika održano je 6. i 7. svibnja, 2021. godine u matičnoj školi (zbog epidemioloških mjera). Ispit se sastojao od pisanog dijela (sastavak, čitanje i slušanje s razumijevanjem, uporaba jezika) i usmenog dijela (razgovor sa članovima Državnoga povjerenstva preko videopoziva).

U konkurenciji 28 učenika osmih razreda, naša je učenica Nera Tomrlin, 8.d osvojila izvrsno 9. mjesto prema standardnom natjecateljskom rangiranju, odnosno 6. mjesto prema broju bodova (92/100). Nerin sastavak i usmeni dio ispita ocijenjeni su najvećim brojem bodova (20/20), uz pohvale članova Državnoga povjerenstva!

Nerin uspjeh pokazatelj je njenog velikog talenta te ustrajnog rada i truda, kao i kruna svih njenih rezultata koje je postigla na raznim natječajima i natjecanjima iz engleskoga jezika.

Čestitamo Neri na izvanrednom uspjehu!

Ostala Natjecanja

18. lipnja 2021.

Dodjela nagrada najuspješnijim učenicima naše škole i zajednički ples osmaša

U četvrtak, 17. lipnja, ispred naše je škole održana svečanost dodjele nagrada učenicima koji su ostvarili izvanredne rezultate na županijskim, […]

16. svibnja 2021.

Rezultati HIPPO 2021 – Međunarodno natjecanje iz engleskoga jezika

U subotu, 24. travnja 2021. godine, u našoj je školi održano HIPPO natjecanje iz engleskoga jezika. Izlučnom krugu natjecanja, uz […]

sva Natjecanja

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content