NASLOVNICA / Novosti / Rezultati državnog polufinala Međunarodnog natjecanja iz engleskoga jezika HIPPO 2016

Rezultati državnog polufinala Međunarodnog natjecanja iz engleskoga jezika HIPPO 2016

Autor: Arijana Lenardić

15. travnja 2016.

Objavljeni su rezultati državnog polufinala Međunarodnog natjecanja iz engleskoga jezika HIPPO 2016 na kojem je sudjelovalo 7 učenika naše škole od 4. do 8. razreda. Ponosno objavljujemo da imamo predstavnicu u super finalu koje će se održati u Italiji!

Detalje pogledajte u nastavku vijesti.

U konkurenciji 14.000 učenika iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Albanije, Bugarske i Italije te iz dvije gostujuće zemlje Ukrajine i Rumunjske koji su ove godine sudjelovali na ovom jedinom međunarodnom natjecanju iz engleskoga jezika u Europi, nakon preliminarnog kruga natjecanja i državnog polufinala u Križevcima na kojem je sudjelovalo i 7 učenika naše škole, u superfinale u Italiji plasiralo se 85 kandidata iz nabrojenih zemalja. Njih čak 13 je iz Hrvatske, a jedna od njih je i naša Nika Hrvoić, 6.b i to u kategoriji HIPPO 2!

Niku očekuje besplatan vikend u Italiji u Lido di Jesolo, 14. i 15. svibnja 2016. u pratnji učiteljice Maje Mlinarić Horvat i prilika da pokaže svoje znanje u sve četiri vještine – čitanje s razumijevanjem, slušanje, pisanje i govorna produkcija te na taj način predstavi sebe, svoju školu, svoj grad i svoju zemlju na ovom međunarodnom natjecanju.

Svi finalisti koji uspješno polože ispit u Italiji dobit će međunarodno priznatu JETSET svjedodžbu iz engleskoga jezika, a pobjednici i ostale vrijedne nagrade kao što je ljetovanje u Engleskoj uz usavršavanje jezika.

Više o samom natjecanju možete pročitati na: http://www.hippo-competition.org/index.html.

Čestitamo Niki i njenoj mentorici i želimo im puno sreće 

u super finalu u Italiji!

Ostale obavijesti

09. srpnja 2024.

Naša škola treću godinu za redom dobila oznaku Sigurnija škola

U sklopu projekta “Sigurnija škola” u organizaciji Hrvatskog Crvenog križa naša škola je i u ovoj školskoj godini, trećoj za […]

03. srpnja 2024.

Završna svečanost učenika osmih razreda

U utorak, 2. srpnja 2024. godine, u Domu kulture održana je završna svečanost učenika osmih razreda. Na početku programa nazočne […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas

Saznajte više informacija o isplatama

iTransparentnost

Skip to content