NASLOVNICA / Novosti / Rezultati državnog polufinala Međunarodnog natjecanja iz engleskoga jezika HIPPO 2016

Rezultati državnog polufinala Međunarodnog natjecanja iz engleskoga jezika HIPPO 2016

Autor: Arijana Lenardić

15. travnja 2016.

Objavljeni su rezultati državnog polufinala Međunarodnog natjecanja iz engleskoga jezika HIPPO 2016 na kojem je sudjelovalo 7 učenika naše škole od 4. do 8. razreda. Ponosno objavljujemo da imamo predstavnicu u super finalu koje će se održati u Italiji!

Detalje pogledajte u nastavku vijesti.

U konkurenciji 14.000 učenika iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Albanije, Bugarske i Italije te iz dvije gostujuće zemlje Ukrajine i Rumunjske koji su ove godine sudjelovali na ovom jedinom međunarodnom natjecanju iz engleskoga jezika u Europi, nakon preliminarnog kruga natjecanja i državnog polufinala u Križevcima na kojem je sudjelovalo i 7 učenika naše škole, u superfinale u Italiji plasiralo se 85 kandidata iz nabrojenih zemalja. Njih čak 13 je iz Hrvatske, a jedna od njih je i naša Nika Hrvoić, 6.b i to u kategoriji HIPPO 2!

Niku očekuje besplatan vikend u Italiji u Lido di Jesolo, 14. i 15. svibnja 2016. u pratnji učiteljice Maje Mlinarić Horvat i prilika da pokaže svoje znanje u sve četiri vještine – čitanje s razumijevanjem, slušanje, pisanje i govorna produkcija te na taj način predstavi sebe, svoju školu, svoj grad i svoju zemlju na ovom međunarodnom natjecanju.

Svi finalisti koji uspješno polože ispit u Italiji dobit će međunarodno priznatu JETSET svjedodžbu iz engleskoga jezika, a pobjednici i ostale vrijedne nagrade kao što je ljetovanje u Engleskoj uz usavršavanje jezika.

Više o samom natjecanju možete pročitati na: http://www.hippo-competition.org/index.html.

Čestitamo Niki i njenoj mentorici i želimo im puno sreće 

u super finalu u Italiji!

Ostale obavijesti

21. rujna 2023.

Zaziv Duha Svetoga za početak školske godine 2023./2024. u Odjelu za učenike s teškoćama u razvoju

U srijedu 20. rujna, djelatnici i učenici naše škole prisustvovali su svetoj misi u župnoj crkvi sv. Jurja u Đurđevcu. […]

20. rujna 2023.

Dječji recital kajkavske poezije

Već drugu godinu zaredom naša učenica iz 4. d razreda, Maja Pecikozić izabrana je za javni nastup u Krapini na […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content