NASLOVNICA / Novosti / Rasporedi sati

Rasporedi sati

Autor:

21. listopada 2011.

Završila je rekonstrukcija školskih Web stranica.

Posljednje što je urađeno je objava rasporeda sati za sve razrede naše škole.

Nakon više od tri mjeseca školske Web stranice dobile su novo "ruho". O promjenama na školskom webu izvještavali smo vas kroz obavijesti na naslovnici.

Objavili smo i preostale kriterije ocjenjivanja za predmete za koje do sada nije bilo objavljeno, te kriterije za područne škole.

Redovito objavljujemo vijesti u novoj kategoriji Zanimljivosti, te viceve u kategoriji Šaljivi kutak, potkategoriji Vicevi.

Svaki tjedan učenici naše škole objavljuju svoja iskustva i mišljenja u sedam različitih kolumni koje možete čitati u kategoriji Kolumne učenika.

Najavljujemo da ćemo krajem ovoga mjeseca objaviti nekoliko stripova koje izrađuju naši učenici. To će biti objavljeno u kategoriji Učenički radovi.

Još jedna novost je da bi početkom idućeg tjedna trebao biti objavljen novi intervju kojega će obaviti jedan naš učenik sa zamjenikom ravnatelja i pedagogom škole Nikolom Vukovićem. Intervju će biti objavljen na naslovnici školskoga Weba i u kategoriji Intervju mjeseca.

Posljednje što smo uradili je objava rasporeda sati za sve razrede naše škole. S rasporedima smo malo pričekali sve dok se oni nisu ustalili i nakon što se je to dogodilo, objavili smo ih u kategoriji Razredi. Svakom razredu je upisan pripadajući raspored i njega mogu vidjeti samo učenici tog razreda i to tek kada se prijave na školski Web pomoću AAI@Edu.hr identiteta. Učenici ne mogu vidjeti rasporede drugih razreda, no zato sve rasporede mogu vidjeti učitelji naše škole i to tek kada se i oni prijave na školski Web pomoću istog identiteta.

Stranica jednog od razreda izgleda ovako:

Te mjere su poduzete s ciljem zaštite naših učenika.

Još nam slijede neke sitne preinake, no od bitnih promjena na školskom Webu to je sve.

Nadamo se da vam se nove školske Web stranice sviđaju i da ćete ih i dalje često posjećivati kao i do sada.

Učenici Informatičke grupe i njihov voditelj učitelj Nikola Mihočka

Ostale obavijesti

04. prosinca 2023.

Karlu Saboliću uručena diploma za 22. Bijenalnu međunarodnu izložbu dječje umjetnosti Kanagawa, Japan

Hrvatski školski muzej organizirao je svečanu dodjelu diploma autorima nagrađenih radova na 22. Bijenalnoj međunarodnoj izložbi dječje umjetnosti Kanagawa, Japan pozvavši nagrađenog […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content