NASLOVNICA / Novosti / Radionica s umjetnicom Andrejom Živko

Radionica s umjetnicom Andrejom Živko

Autor:

06. lipnja 2013.

Učenici četvrtih razreda sudjelovali su u radionici koju je osmislila i vodila poznata đurđevačka likovna umjetnica – Andreja Živko.

S učenicima je razgovarala o školi i ostalim građevinama koje se nalaze u užem centru grada. Prisjećali su se oblika, motiva i boja spomenutih građevina.

Potom su „otputovali“ u svijet mašte gdje su drugačijim, vedrijim dječjim očima zamišljali građevine kakve bi voljeli vidjeti u svojem gradu. Učenici su maštali o neobičnim zgradama raznolikih boja i oblika. Preoblikovali su đurđevačke građevine nadjenuvši im novo ruho i neobične boje.

Po završetku radionice radove smo izložili i divili se novim, šarenim i ljepšim građevinama . Radionica nam je bila vrlo zanimljiva i ponosni smo na svoje maštovite uratke.

Andreji veliko hvala na suradnji!

Ostale obavijesti

23. svibnja 2022.

Upis u srednje škole

U Narodnim novinama objavljen je vremenik upisa u srednje škole. U nastavku obavijesti nalazi se vremenik za ljetni upisni rok […]

22. svibnja 2022.

Učenici osmih razreda na terenskoj nastavi u Jasenovcu i Čigoču

Učenici osmih razreda u pratnji razrednika i dviju pomoćnica u nastavi posjetili su 19. svibnja 2022. godine Spomen područje Jasenovac. […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content