NASLOVNICA / Novosti / RADIONICA PREVENCIJE OVISNOSTI U PODRUČNOJ ŠKOLI ZA DJECU S TEŠKOĆAMA U RAZVOJU ĐURĐEVAC

RADIONICA PREVENCIJE OVISNOSTI U PODRUČNOJ ŠKOLI ZA DJECU S TEŠKOĆAMA U RAZVOJU ĐURĐEVAC

Autor:

03. prosinca 2015.

U PŠ za djecu s teškoćama u razvoju Đurđevac održana je radionica za učenike od 5. do 8. razreda-Prevencija ovisnosti.

Radionicu su održale voditeljice članice skupine POINT (Marta Pintarić, Marija Petrović, Doroteja Klasan i Andreja Spitek) pod mentorstvom Jasne Horvat  Vlahović, prof.

Cilj radionice bio je potaknuti učenike na razmišljanje o utjecajima alkohola i cigareta na njihov život i život okoline. Zadaće aktivnosti bile su: potaknuti učenike da osvijeste utjecaj sredstava za život, te javno iznošenje  odgovora na pitanja i aktivno slušanje.

Nakon provedene radionice, voditeljice su upoznale učenike sa kratkim filmom „SumRAK života“ kojeg su snimili učenici đurđevačke Gimnazije.

Učenici i voditeljice su vrednovali radionicu izrazito uspješnom te su pokazali želju za suradnjom u daljim projektima, aktivnostima. 

Ostale obavijesti

26. studenoga 2022.

RADIONICA POVODOM NADOLAZEĆEG BLAGDANA BOŽIĆA

Krajem mjeseca studenoga održana je radionica s roditeljima Prve odgojno obrazovne skupine pod vodstvom učiteljice Matee Melnjak. Radionica je bila […]

26. studenoga 2022.

IZRADA ADVENTSKOG VIJENCA- ODJELI ZA UČENIKE S TEŠKOĆAMA U RAZVOJU

Povodom nadolazećeg blagdana Božića i predbožićnog vremena učenici Druge odgojno obrazovne skupine zajedno sa učiteljicom Emom Jančevec izradili su zajednički […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content