NASLOVNICA / Novosti / Radionica hrvatskih tradicionalnih frizura

Radionica hrvatskih tradicionalnih frizura

Autor:

21. siječnja 2014.

Iako prošlogodišnja vijest, ipak objavljujemo slike s radionice tradicionalnih hrvatskih frizura koja se održala u 6.e razredu 18.12.2013., pred sam kraj prvoga polugodišta. 

Sve djevojčice u tom razredu imaju dugu kosu, pa su mogle naučiti kako da si ispletu vrlo maštovite frizure bez ijedne ukosnice, gela, spreja za učvršćivanje kose ili kakvih drugih frizerskih pomagala, osim obične gumice za kosu. Ove frizure su hrvatske tradicionalne frizure pa su učenici mogli vidjeti kako su se naše bake i prabake uljepšavale u prošlosti, a frizure su i danas lijepe, elegantne i moderne. Bilo je pravo zadovoljstvo gledati kako se djevojčice po spretnim rukama frizerke pretvaraju u prave male hrvatske plemkinje! A što su za to vrijeme radili dječaci? Častili se kolačima koje je donijela jedna mama, također domaći- podravski kolači, grickali čips i smoki koji su ostali od razredne božićne svečanosti i komentirali frizure. Nešto tradicionalno, a vrijedno, hrvatsko i lijepo priredit ćemo u suradnji s roditeljima (kao i ovaj put) i za dječake, u ovom polugodištu.

Ostale obavijesti

30. studenoga 2022.

Predstavljanje ponuda za organizaciju višednevne terenske nastave sedmih razreda u Seget Donji

Na roditeljskom sastanku održanom 29.11.2022. predstavljene su dvije pristigle ponude za organizaciju višednevne terenske nastave sedmih razreda u Seget Donji. […]

30. studenoga 2022.

POSJET GRADSKOJ KNJIŽNICI

Učenici od 1. do 4. razreda Odjela za učenike s teškoćama posjetili su Gradsku knjižnicu Đurđevac. Ondje su im tete […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content