NASLOVNICA / Novosti / Prvi puta u školskim klupama

Prvi puta u školskim klupama

Autor: Nikola Vuković

06. veljače 2017.

Djeca starijih skupina Dječjeg vrtića"Maslačak" danas su u pratnji svojih odgojiteljica prvi puta posjetili školu. Stručni suradnici škole (psihologinja, logopedinja i pedagog) dočekali su djecu i tijekom dva školska sata družili se s budućim učenicima prvog razreda.

Prvi susret sa školskim prostorom, učionicom, školskim klupama i zvonom djeca su dočekala s radošću i znatiželjom. Postavljali su mnoga pitanja stručnim suradnicima o školi i školskim aktivnostima, a svojim odgovorima na postavljena pitanja stručnih suradnika pokazali su veliku spremnost i motiviranost za učenje i polazak u prvi razred. Danas smo upoznali djecu s učionicom, organizacijom rada u prvom razredu, predmetima i školskim zvonom koje im je bilo najzanimljivije. Djeca su spremno odgovarala na postavljena pitanja o svakodnevici, obitelji, prijateljima, slovima i brojkama. Nakon toga uslijedio je rad na listiću kojeg su vrlo dobro riješavali. Treća aktivnost bila je crtanje i bojanje. Dogovoren je i idući susret u školskoj dvorani gdje će djeca provesti dva školska sata u igri i sportskim aktivnostima. Djeca su dobila i prvu "domaću zadaću" koju će izraditi u vrtiću. Na kraju susreta posjetili smo 1c razreda gdje su učenici tog razreda otpjevali jednu pjesmicu budućim učenicima prvog razreda.

U srijedu, 8.veljače od 13.00 sati druženje je s polaznicima "male škole".

Roditeljski sastanak je u ponedjeljak, 13.veljače u 16.30 sati.

Ostale obavijesti

21. rujna 2023.

Zaziv Duha Svetoga za početak školske godine 2023./2024. u Odjelu za učenike s teškoćama u razvoju

U srijedu 20. rujna, djelatnici i učenici naše škole prisustvovali su svetoj misi u župnoj crkvi sv. Jurja u Đurđevcu. […]

20. rujna 2023.

Dječji recital kajkavske poezije

Već drugu godinu zaredom naša učenica iz 4. d razreda, Maja Pecikozić izabrana je za javni nastup u Krapini na […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content