NASLOVNICA / Novosti / Prvašići i osmaši kreću ružičastim putem tolerancije

Prvašići i osmaši kreću ružičastim putem tolerancije

Autor: Sanja Sabolić

21. veljače 2019.

Iako je tek pretprošle godine proglašen Nacionalnim danom prevencije vršnjačkog nasilja, mi Dan ružičastih majica obilježavamo od samog početka. Ponosni smo na brojne aktivnosti naših učenika povodom šestog obilježavanja Dana ružičastih majica. Danas izdvajamo jednu zaista posebnu.

Kad se male i malo veće ruke slože, sve se može! Tako se vrlo lako može krenuti i putem tolerancije. Naime, danas su učenici 1. c i 8. d razreda na zajedničkoj radionici uz malo papira i pastela šarenih boja te uz mnogo dobre volje i osmijeha izradili svoj ružičasti put tolerancije. Pokazali su da se mali i veliki mogu ugodno družiti i raditi zajedno te da velika razlika u godinama ne predstavlja nikakav problem. Veliki su pomagali još pomalo nespretnim malim ručicama, a mali su nasmijavali velike svojim dječjim šalama. U pomoć su im stigli ravnatelj i pedagog škole, no učenici su sav posao odradili sami. Svi su bili vrlo vrijedni i produktivni.

Ostale obavijesti

04. listopada 2022.

Saziv vijeća roditelja – 6. 10. 2022.

U privitku se nalazi poziv za održavanje konstituirajuće sjednice Vijeća roditelja OŠ Đurđevac.

04. listopada 2022.

Zaziv Duha Svetoga u Odjelu za učenike s teškoćama u razvoju

U srijedu, 28.rujna 2022., učenici Odjela za učenike s teškoćama u razvoju sa svojim su učiteljicama sudjelovali na svetoj misi […]

sve obavijesti

Želite znati više?

Potražite više informacija oko našeg kurikuluma i aktivnosti.

Kontaktirajte nas
Skip to content